Laurențiu Reghecampf explică de ce nu a vrut să vorbească mai devreme despre divorțul de Anamaria Prodan

„Vă mărturisesc faptul că este un moment delicat din viața mea. Eu nu mi-am expus niciodată viața personală și nu voi proceda altfel nici de acum înainte”

Laurențiu Reghecampf (captură video prezentare Universitatea Craiova)

Dincolo de cariera sa de succes, Laurențiu Reghecampf s-a confruntat, de-a lungul timpului, cu atenție din partea presei chiar și atunci când vorbim despre viața sa personală, lucru care, conform mărturisirilor acestuia, nu prea i-a plăcut, catalogându-se drept un tip discret care ține la intimitatea de familie. Însă cum Anamaria Prodan, viitoarea sa fostă soție, pare dintr-un „film” diferit, intimitatea lui Laurențiu Reghecampf a rămas la nivel de „dorință neîndeplinită”. Prodan a avut mereu grijă să evidențieze detalii mai mult sau mai puțin picante din viața de cuplu a celor doi.

Laurențiu Reghecampf a refuzat multă vreme să vorbească despre ipoteza divorțului de Anamaria Prodan

Acesta a mărturisit că, în timp ce presa specula deja divorțul de soția sa, el nu ar fi fost interesat să ofere informații, de vreme ce mama sa este bolnavă de cancer, astfel că Reghe a preferat să-și concentreze toată atenția în direcția acesteia. „Mă înţelegeţi că în condiţiile în care mama mea e în situaţia asta, în care urmează un tratament de combatere a cancerului, nu mă mai interesează nimic altceva, nici lucrurile banale, nici fotbalul”, a declarat Laurențiu Reghecampf.

„Vă mărturisesc faptul că este un moment delicat din viața mea. Eu nu mi-am expus niciodată viața personală și nu voi proceda altfel nici de acum înainte. Familia este sfântă pentru mine. Până azi, m-am rezumat, ca expunere publică, la cariera construită în fotbal și nu voi înceta să-mi urmez principiile. Provin dintr-o familie decentă, cu temeiuri creștine, care s-a raportat mereu la Dumnezeu”, a mai spus celebrul antrenor.

Citește și: Noi restricții în Galați. Incidența a sărit de 6 la mia de locuitori