Ce îi ține împreună pe Andi Moisescu și Olivia Steer?

O relație atipică care funcționează de ani de zile

Andi Moisescu și Olivia Steer / foto: preluare Știrile PRO TV

Andi Moisescu și Olivia Steer formează un cuplu de ani de zile. Au împreună doi copii, iar căsătoria celor lor pare să fie mai sudată ca oricând. Cu toate astea, cel puțin aparent, cei doi oameni de televiziune par să nu aibă foarte multe lucruri în comun, astfel că nu puțini sunt cei care s-au întrebat cum poate să funcționeze și, mai ales, să dureze o astfel de casnicie?

Recunoaștem, chiar și noi ne-am întrebat asta. Pe de-o parte, Andi Moisescu este unul dintre cei mai „cuminți” și de bun simț oameni de televiziune din România, rareori (spre deloc) intrând în conflict cu cei din jurul lui, pe de altă parte, Olivia Steer s-a remarcat în ultimii ani, în mediul online, la rândul ei, însă a ales o cale diferită de afirmare, spre deosebire de „blândul” și „bunul” său soț. Teorii antivacciniste, veganism dus la extrem și păreristică izvorâtă din te miri ce, fără un fundament medical de specialitate.

Așadar, cum rezistă mariajul dintre Andi Moisescu și Olivia Steer?

Cu siguranță, asta știu numai cei doi. Ceva o fi, totuși, fie că vorbim despre santaj (glumim, evident). Însă cum a cunoscut-o Andi Moisescu pe iubita și atipica lui soție? A povestit chiar el, în podcastul lui Mihai Bobonete (Bobiță, din „Las Fierbinți”).

„Am cunoscut-o cu doi ani înainte să ne căsătorim, am cunoscut-o în mediul nostru, al televiziunii. Înregistram celebrul imn de 1 decembrie. Atunci am cunoscut-o. Știam de ea, îmi atrăsese atenția un vecin de bloc, de palier, care era tot din Oradea, prieten din copilărie cu ea. ‘Știi că eu sunt prieten vechi cu o colegă de-a ta?’, ‘Cu cine?’, și mi-a zis de Olivia. Era corespondent pe vremea aceea. Chiar n-o știam. ‘Păi, ia să te uiți, s-o vezi!’. Și-atunci am dat pe TV și era o corespondență din Oradea. ‘Ia uite, mă, cum de nu o știam!’, a spus Andi Moisescu, citat de wowbiz.ro.

Citește și: Noi restricții în Galați. Incidența a sărit de 6 la mia de locuitori