Gheorghe Gheorghiu și-a găsit dragostea, așa că de acum are totul

Maria Dragomiroiu l-a nășit, plină de emoții, tocmai la New York

Gheorghe Gheorghiu (67 de ani) ne-a încântat pe atât de mulți cu versurile sale, din care am înțeles că „unde dragoste nu e, nimic nu”, iar el acum are totul, căci și-a găsit iubirea, iar într-un cadru de poveste i-a mărturisit acest lucru celei care i-a devenit soție, Gabriela (52 de ani). Ba mai mult, declarația i-a făcut-o așa cum știe mai bine, prin cântec, și a arătat că nu ține cont de supersițiile potrivit cărora mirii nu trebuie să cânte la propria nuntă, chiar dacă știu să o facă atât de bine. Cei doi se cunosc de foarte multă vreme, iar anul trecut, de Crăciun, s-au logodit.

Iar printre persoanele emoționate de prestația lui Gheorghe Gheorghiu s-a numărat și nașa acestuia, nimeni alta decât îndrăgita Maria Dragomiroiu.

„A cântat și am fost emoționată. Eu am și plâns atunci, așa de mult m-a emoționat. Erau aș de frumoși și mi-era așa de drag. Eram așa de mândri noi ca nași, că ne-a îngăduit Dumnezeu să fim noi nașii acestor oameni care își unesc sufletele într-o anumită perioadă a vieții, dar frumoasă”, a mărturisit Maria Dragomiroiu, în cadrul unei emisiuni tv, citată de SpyNews.

Soția lui Gheorghe Gheorghiu este o femeie de afaceri de succes, iar nașa a avut numai cuvinte de laudă pentru cea care i-a devenit familie prin alianță.     

„Fina e cel mai deosebit om pe care l-am întâlnit. Un suflet așa de muncitor, și de bun, și de îngăduitor. Un prieten adevărat nemaipomenit. Suntem foarte fericiți că s-a întâmplat acest eveniment în viața lor și a noastră”, a mai spus Maria Dragomiroiu.

Nunta a avut loc la New York, într-o locație de lux, în prezența unui număr considerabil de invitați, 550 de persoane participând la evenimentul plin de emoție. Remarcabilă participarea înr-un număr așa de mare, în contextul pandemic în care multe dintre nunți sau alte evenimente private au fost puse pe „hold” din cauza restricțiilor.

Citește și: Denisa de la Bambi, nuntă pe Riviera Franceză