Când nu are brazi de împodobit, Fuego își împodobește pagina de Facebook cu postări lacrimogene despre sensul vieții. Mai mult decât atât,  își sperie fanii și fanele cu mesaje îngrijorătoare din care nu se înțelege mare lucru, decât nevoia de atenție.

”Cred din suflet că ar trebui să ne vedem mai mult de pătrățica noastră și să încercăm să luăm ce-i mai bun de la tot. Eu unul am obosit cu cei care-s permanent împotrivă. Am obosit să obosesc de-atâta nevoie, de durere și răutate. Se poate trăi și cu partea aceea plină a paharului, chiar dacă ea nu-i întotdeauna cea mai bună și mai specială variantă.

Prea ne place să-i vedem doar pe cei de lângă, fără să ne curățim complet gunoiul din privirile noastre”, a scris el pe contul personal de Facebook.

Pe lângă o dramă pe care nu o explică, Fuego adaugă și niște incertitudini politice. Că așa se întâmplă când nu mai ai ce face, faci politică:

”Ștampilele se pun, responsabil, din câte știu eu, la vot, nicidecum în viață și-n societate. Știu că e libertate și e bine să fie așa. Dar nu putem scoate orice pe gură, nu ne putem pune mai presus decât altcineva doar pentru că ne-am trezit cu fața la cearceaf sau pentru că avem impresia că suntem suficient de citiți și evoluați din câteva postări zeflemitoare aruncate pe Facebook.

Eu unul văd lucrurile altfel. Cred că oamenii cu adevărat înțelepți și asumați sunt cei care privesc și iau decizii gândite, sunt cei care cântăresc de două ori! Ne vedem duminică, de la ora 15.00, la TVR 2! #PaulSurugiuFuego”, a mai scris cântărețul.

Citește și: Bănică a descoperit că are familie. Brusc. În pandemie

#News