Ștefan Bănică Junior a devenit cam nostalgic în 2020 și a decis să discute amănunte despre viața privată. În public. Pe Facebook. Probabil a stat prea mult timp între cei patru pereți pe perioada pandemiei sau trece printr-o criză a vârstei. Nu de alta, dar cuvântrul ”familie” a cam devenit repetitiv prin declarații. Și, să fim serioși, fostul licean a fost mereu departe de a fi modelul familistului convins.

”Pandemia mi-a ‘dăruit’ timp cu copilul meu și cred că ăsta e un dar de neprețuit. Mi-am mutat centrul de atenție pe persoanele și lucrurile care contează cu adevărat pentru mine și mi-am întărit anumite convingeri vizavi de inutilitatea lucrurilor făcute doar de dragul de a le face”, a spus Ștefan Bănică Jr. pentru VIVA.

Nu știu cât de mult timp constructiv îți poate dărui pandemia. Timpul se face, se calculează și se gestionează. Mai ales când este vorba de propria familie. Dar, unii aleg să mulțumească pandemiei și coronavirusului. Mai mult decât atât, Ștefan Bănică Junior este mândru că fiul său îi calcă pe urme și duce tradiția familiei mai departe. Vedeta a dezvăluit că băiatul lui cel mare, Radu Stefan, a intrat printre primii la UNATC, secția Actorie.

”Sunt minunați toți trei și îmi umplu sufletul de bucurie. Ștefan și Violeta au știut să se adapteze și să-l facă pe Alexandru să se simtă iubit, iar Lavinia, pentru ei doi, este cea mai bună prietenă. Am o familie mare și frumoasă. Mi-am dat seama că fiecare experiență este unică și irepetabilă.

Sunt foarte mândru de băiatul meu cel mare, Radu Ștefan, care a devenit student, intrând printre primii admiși la UNATC, secția Actorie. Așadar, suntem la a treia generație a familiei Bănică care urmează același drum și îmi face plăcere să împărtășesc asta cu voi”, scrie artistul pe pagina de socializare.

Citește și: Soția lui Boc: un salariu în mână, altul în declarația de avere

#News

Foto