Cu toate că alegerile locale s-au încheiat, Centrul Cultural al Sectorului 1 îi invită, în continuare, pe cetățenii sectorului la vot. De data aceasta, invitația nu este una electorală, ci una menită să scoată la iveală frumosul și artisticul. Concursul de Creație – ”AMBIENT URBAN” și-a desemnat finaliștii, astfel că marele câștigător va fi ales de publicul online, după cum putem afla și din comunicatul de mai jos!

Votează-ți favoritul!

„Cum ti-ar plăcea să arate Sectorul 1? Alătură-te inițiativei Primăriei Sectorului 1, prin Centrul Cultural al Sectorului 1 al Municipiului București, care organizează Concursul de Creație – ”AMBIENT URBAN”. Implică-te în înfrumusețarea Sectorului 1 și votează până la data de 14.10.2020 creația favorită din sectiunea “Pictura murala”! Creația cu cele mai multe like-uri va fi cea câștigătoare. Vă rugăm să alegeți dintre cele 3 fotografii anexate pe aceea care reprezintă creația dumneavoastră favorită.”, se arată pe pagina de Facebook a Centrului Cultural al Sectorului 1.

Votarea se poate realiza chiar pe pagina de Facebook a Centrului Cultural al Sectorului 1, pictura murală câștigătoare fiind cea cu cele mai multe like-uri din partea utilizatorilor.

Lucrarea 1, concurent 1

Lucrarea 2, concurent 8

Lucrarea 3, concurent 3

Citește și: Centrul Cultural al Sectorului 1 vă invită la o seară muzicală oferită de Cvartetul Passione