Indiferent cât de mult lupți să îți păstrezi bugetul privat, declarațiile de avere devin, în timp, cât de poate de publice. Sunt discutate, sunt analizate și, până la urmă, sunt iertate sau trecute cu vederea atunci când ești un primar iubit și re-re-reales.

Cel mai discutat om din Cluj Napoca are o soție la fel de discutată. Nici nu se putea altfel, pentru că românul nu se oprește doar la fizic, la apariții sau la picanteriile pe care le citește prin presă. Românul este interesat, în primul rând, de conturile bancare și portofelele celor care îl conduc.

Undeva în anul 2016, soția lui Emil Boc avea un salariu de aproximativ 3.200 de lei pe lună de la Universitatea unde predă. Un salariu mic, dacă este să calculăm o simplă cafea în Cluj. Dacă este să ne uităm și în declarația de avere a primei doamne a Clujului, între ianuarie – mai 2016 un venit de 16.394 de lei, tot anul ridicându-se la suma de 37.958 de lei. Nu se prea justifică, însă se mizează pe o creștere salarială, mai exact, creșterile bugetare.

Oana Boc este lector univ. dr. la departamentul de Limba română şi lingvistică generală din cadrul Universităţii “Babeş-Bolyai” din Cluj-Napoca, loc unde și-a terminat studiile în anul 1993.

”În fiecare zi mă întâlnesc cu tineri plini de entuziasm, îndrăgostiţi, pentru care viaţa nu este o rutină, ci o permanentă descoperire a unor întrebări esenţiale, în fiecare zi mă întâlnesc cu căutători de sens, cu exploratori ai unor spaţii ştiinţifice sau ai unor lumi imaginare, astfel încât fiecare zi este o amintire care îmi rămâne întipărită în minte”, spunea Oana Boc în cadrul unui interviu acordat campuscluj.ro.

Citește și: Firea merge mai departe la Parchetul General: „65.000 de voturi nule”

#News