Vestea că unii membrii ai cabinetului Orban, precum și primarul ales al Bucureștiului, Nicușor Dan, se află în izolare și așteptarea rezultatului testelor Covid au scos la iveală ironiile social-democraților. Aceștia îi consideră pe guvernați că sunt deja „izolați total de problemele reale ale românilor”, uitând totodată, că și ei au trecut prin aceiași situație chiar săptămâna trecută.

„Orban și gașca lui sunt izolați total de problemele reale ale românilor, de la educație până la locuri de muncă! 

După ce au scăpat total de sub control pandemia, guvernarea Dreptei Unite a atins pragul stării de urgență definit chiar de propriul ministru al Sănătății. Au vrut alegeri cu orice preț fiindcă nu ei, ci – din păcate – românii achită factura iresponsabilității lor politice.

Acum, fac fix ce știu mai bine: amenință din nou toată țara cu restricții!

Iohannis, Orban & Co se declară satisfăcuți, nu le pasă că milioane de români sunt condamnați să sufere!”, au scris reprezentanții social democraților pe Facebook.

Orban și gașca lui sunt izolați total de problemele reale ale românilor, de la educație până la locuri de muncă!După…

Publicată de Partidul Social Democrat pe Luni, 5 octombrie 2020

Râde ciob de oală spartă

Social democrații însă par să fi uitat faptul că săptămâna trecută, primii oameni din partid (Ciolacu, Stănescu și Dâncu) au fost în aceiași situație, izolați până la obținerea rezultatelor testelor Covid.

Reamintim că în România au fost patru zile cu peste 2.000 de cazuri de infectări cu noul coronavirus, cu record negativ înregistrat în 2 octombrie, cu 2.343 de cazuri. În ultimele 24 de ore, la nivelul țării au fost confirmate 1.591 de noi cazuri din 6.537 de teste. De la începutul pandemiei, în România au au fost înregistrate 137.491 de cazuri de persoane infectate cu Covid, 108.526 de pacienți au fost declarați vindecați, iar 5.048 de pacienți au decedat.

Citește și: PSD deratizează partidul. Cine pică la „curățenia de toamnă”?

#News