Ludovic Orban

Premierul Ludovic Orban urmează să fie testat pentru COVID-19 în cursul zilei de astăzi, intrând, de asemenea, în autoizolare până la aflarea rezultatelor testului. Premierul și-a contramandat toate întâlnirile stabilite pentru ziua de astăzi, limitându-și contactul fizic. „Participarea premierului Ludovic Orban la evenimentele programate în cursul zilei de astăzi, 5 octombrie a.c., a fost suspendată urmare a faptului că una din persoanele alături de care s-a aflat în aceeași platou de televiziune, în cursul săptămânii trecute, a fost confirmată pozitiv, duminică, la testul pentru noul coronavirus.”, au declarat surse guvernamentale.

Decizia a fost luată după aflatea veștii că jurnalistul Silviu Mănăstire a fost diagnosticat ca fiind pozitiv COVID-19, în cursul zilei de ieri. Ludovic Orban a participat săptămâna trecută, în data de 29 septembrie, la o emisiune moderată de acesta la B1TV.

Comunicatul Guvernului, cu privire la starea de sănătate a lui Ludovic Orban

„Premierul Ludovic Orban a solicitat în această dimineață efectuarea unui test la cerere pentru noul coronavirus. Premierul nu a manifestat simptome specifice infectării cu noul coronavirus. Până la primirea rezultatului, premierul a suspendat întâlnirile fizice cu alte persoane.

Premierul nu a manifestat simptome specifice infectării cu noul coronavirus. Până la primirea rezultatului, premierul a suspendat întâlnirile fizice cu alte persoane”, se mai arată în comunicat.

Rămâne de văzut ce se va întâmpla cu Nicușor Dan, primarul ales al Capitalei, de vreme ce acesta s-a întâlnit, la rândul său cu premierul Orban în ultimele zile.

Citește și: Orban susține că parlamentarii nu au cum să mai schimbe data parlamentarelor

#News