PSD

Potrivit unor surse, PSD s-ar pregăti să elimine o serie de personaje importante din structura partidului, în urma alegerilor locale și a rezultatelor dezastruoase obținute de respectivii candidați.

PSD și execuția politică a unor baroni

Mama lui Oprișan, la un pas mic de o nouă dezamăgire

Pe lista nefericiților care, potrivit surselor, s-ar afla pe lista neagră a actualilor lideri PSD se află și baronii locali Marian Oprișan, însă și Niculae Bădălău, doi dintre cei care au pierdut într-un mod extrem de dramatic alegerile locale din județele pe care le reprezintă. Bineînțeles, execuțiile nu s-ar opri la cei doi, toți șefii de filiale locale perdanți mergând pe sârmă în această perioadă.

Ce se întâmplă cu Gabriela Firea?

Cu toate că Gabriela Firea este, poate, cel mai mare perdand din cadrul PSD, aceasta se arată încrezătoare că astrele îi vor zâmbi în continuare. De altfel, cu nu mult timp în urmă, liderul PSD Marcel Ciolacu declara că acesteia i s-ar pregăti un loc la parlamentare, fiind chiar capul de listă al social democraților.

„La Bucureşti am obţinut un scor dublu faţă de alegerile europarlamentare – 33% la Consiliul General şi 38% la primarul general. Dacă cineva îmi doreşte capul, eu îl pun pe tipsie. Nu m-am agăţat niciodată de funcţii şi e ultimul lucru pe care l-aş face. (…) Eu am primit 250.000 de voturi şi mulţumesc tuturor. A fost o distanţă de 30.000 de voturi faţă de contracandiat, în condiţiile în care 65.000 de voturi au fost nule. Au fost foarte multe vicii”, a spus Gabriela Firea, înainte de ședința PSD de astăzi.

Citește și: Nicușor Dan, din ce în ce mai aproape de o intrare în PNL

#News