Marcel Ciolacu
Marcel Ciolacu / Foto: Facebook

Liderul PSD Marcel Ciolacu s-a autoizolat, miercuri, după ce a fost în județul Sălaj, unde a interacționat cu lideri PSD care au Covid-19. Ciolacu s-a testat în cursul dimineții, informează Mediafax.

Surse politice au declarat că Marcel Ciolacu a mers miercuri dimineața și și-a făcut testul pentru Covid-19, după ce a interacționat cu lideri PSD Sălaj, care sunt confirmați trei infectați cu noul coronavirus. Ciolacu nu are simptome de boală, însă a decis să se autoizoleze până când va veni rezultatul testului.

Cu o zi înainte de alegerile locale, Tiberiu Marc, preşedintele Consiliului Judeţean Sălaj, a aflat că are COVID-19. Mai mulți colegi de partid cu care a intrat în contact au făcut testul duminică și au fost depistaţi cu noul coronavirus. Sergiu Panie, vicepreşedintele PSD Zalău, Florin Florian, candidatul PSD la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean și Ioan Miclea, directorul societății Citadin Zalău sunt internați la spital.

Reamintim că marți, la sediul PSD a avut loc o ședință de partid, iar duminică, liderul PSD a fost în județul Buzău, pentru a-și exprima votul.

Citește și: Sorin Grindeanu vrea renumărarea voturilor din Sectorul 1. USR PLUS „trebuie să respecte regulile democratice”

#News