Sorin Grindeanu

Sorin Grindeanu, prim-vicepreşedintele PSD, acuză că USR refuză să accepte reguli democratice, cum ar fi renumărarea voturilor la Sectorul 1.

„Considerăm justificată cererea de a se relua voturile de la Sectorul 1. Deja s-a creat o tensiune, în nicio variantă nu e o victorie zdrobitoare a unuia sau a altuia și atunci, pentru democrație, ar fi o alegere corectă. Normalitatea de care vorbeau unii în anii trecuți, trebuie să se respecte și niște reguli democratice. Declar în nume personal că dacă în urma renumărării doamna Armand e primar, eu voi fi primul care o va felicita”, a declarat Grindeanu, la intrarea în sediul PSD.

Ce căuta Barna la Biroul Electoral Sector 1

Grindeanu încearcă să înțeleagă motivul prezenței președintelui USR, Dan Barna la sediul Biroului Electoral al Sectorului 1.

„Încep să fie mari semne de întrebare și atunci e de datoria tuturor să încercăm să le înlăturăm. Cum? Prin ceea ce am cerut, și anume prin acest proces de renumărare. Nu înțeleg presiunile care se fac de exemplu asupra Biroului Electoral de Sector, mă refer la Sectorul 1. Aseară am primit imagini (…) cu dl Dan Barna din Biroul Electoral al Sectorului 1. Eu nu înțeleg calitatea…în ce calitate a fost în Biroul Electoral? Eu nu știu să fi fost candidat la locale”, a spus Grindeanu, la sediul PSD.

Citește și: Clotilde Armand a câștigat Sectorul 1

#News