Nicușor Dan participă, astăzi, la o ședință a conducerii PNL. Acesta a fost invitat după ce a câștigat Primăria Capitalei, în fața Gabrielei Firea. Mai mult, lui Dan i s-a făcut și o propunere de a intra în PNL, propunere la care se mai gândește, căci acum are de rezolvat problemele Bucureștiului.  

„Am fost invitat la ședința de conducere a PNL și am venit cu plăcere. E un partid care m-a susținut puternic în alegerile locale. Am venit să reafirm colaborarea mea cu ei”, a declarat Nicușor Dan.

Am venit să îmi reafirm parteneriatul cu ei, acesta este răspunsul pentru moment. Ce se va întâmpla în viitor, vom vedea. Pentru moment vreau să mă concentrez pe problemele pe care le are Bucureștiul, acum am venit să stau de vorbă cu partenerii mei din PNL”, a declarat Nicușor Dan, înaintea ședinței liberalilor.

Nereguli și la alegerea primarului general

Nicușor Dan a reacționat după ce Gabriela Firea a contestat rezultatul alegerilor pentru funcția de primar general al Capitalei.

„E clar că au fost nereguli și pentru mine au fost trei secții în care am avut zero voturi și voturile pe care presupun că le-am avut eu au fost trecute la alți candidați. E clar că au fost nereguli și că ele trebuie investigate. Pentru ce înseamnă primar general, cred că diferența a fost așa de mare, încât cred că nu se pune problema”, a spus Nicușor Dan.

Acesta a făcut câteva precizări cu privire la situația din Sectorul 1, unde câștigătorul a fost anunțat abia la miezul nopții trecute, după multe acuzații de fraudare a votului.

„Situația este excepțională. La Sectorul 1, la zece secții de votare din aproximativ 160, rezultatele au venit extrem de târziu, au existat suspiciuni și atunci mi se pare normal să existe o implicare din partea celor care sunt interesați de un rezultat corect. Lucrul cel mai important este că, pe ansamblu, pe organizarea acestor alegeri, rămân semne de întrebare”, a declarat Nicușor Dan.

Citește și: Clotilde Armand a câștigat Sectorul 1

#News