Gabriela Firea

Cel mai vocal om din PSD, Gabi Firea a izbit iarăși opinia publică cu declarații menite să inflameze presa, însă și simpatizanții PNL. Aceasta și-a manifestat opinia cu privire la recentul anunț potrivit căruia alocațiilor copiiilor vor fi dublate, de la 300 lei la 600 lei, în cazul copiilor de până în doi ani și de la 150 lei la 300 lei pentru cei între 2-18 ani. Anunțul care a dat-o din nou peste cap pe Firea a fost făcut de către ministrul muncii, Violeta Alexandru, care a spus presei că această normă va intra în vigoare în primul semestru al acestui an, după ce Președintele Iohannis a promulgat această lege.

„Este grav tot ceea ce se intampla in tara, in ultima perioada! Nu mai sunt bani de pensii, de salarii, de alocatii, de spitale, de autostrazi! Totul este ori anulat, ori inghetat! Intrebarea care se pune este : pentru ce sunt pusi romanii sa stranga cureaua? Pentru ce sunt pastrati la adapost banii? Ce ni se pregateste? Dupa toate semnele si precedentele, banii par a fi indreptati catre camarila PNL. Trebuie sa fie si sponsorii si sustinatorii lor satisfacuti ca au ajuns la guvernare! Pe usa din dos, dar au ajuns! Iar efectele negative le simt toti, de la copii, la bunici!
#AusteritateLaGuvernare
#RasplataPentruSponsoriiPNL”, scrie edilul pe Facebook.

Iată că, în condițiile în care nimeni din PSD nu și-a spus încă părerea despre acest lucru, Gabi Firea, vocală de fel, este singurul PSD-ist care iese la interval acuzând PNL că ar îndrepta banii către propria camarilă. Aceasta s-a declarat a fi nemulțumită de faptul că cetățenii sunt obligați să strângă cureaua și se întreabă ce face PNL cu banii, totuși.

Reamintim că de curând a avut loc CEX-ul PSD, unde principalele subiecte de discuție nu s-au axat nici pe buget, nici pe alocații, nici pe pensii, ci s-au concentrat pe alegerile primarilor în două tururi. În tot acest timp, Gabriela Firea pare să aibă alte preocupări decât cele clasice ale partidului, distanțându-se și comentând subiecte pe care aceasta le consideră importante, subiecte de ordin social.

#News