Alex Bodi a călcat strâmb și nu este vorba despre relația avută cu Bianca Drăgușanu. Dacă anul 2020 a fost greu pentru fiecare dintre noi, Alex Bodi a plătit înzecit și, cel mai probabil, îl așteaptă o notă de plată destul de lungă și rezolvabilă după gratii. Va achita ce va trebui achitat la audieri, iar secretele vor ieși la iveală în urma perchezițiilor. Este vorba despre proxenetism, cămătărie și trafic de droguri.

În momentul în care trupele DIICOT au pătruns în locuința milionarului, s-a produs și surpriza: afaceristul nu era singur, și nici cu Bianca Drăgușanu. Musafira găsită de mascați a fost o tânără șatenă, cu părul lung, despre care se crede că ar fi iubita lui Alex Bodi.

Anunțul DIICOT, după ce Alex Bodi a fost luat la audieri în această dimineață:

”La data de 11.11.2020, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Craiova împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul BCCO Craiova au efectuat un număr de 23 de percheziții domiciliare, pe raza județelor Ilfov, Brașov, Dolj, Gorj, Giurgiu, Olt, Sibiu și Vâlcea într-o cauză vizând destructurarea unui grup infracțional organizat specializat în săvârșirea infracțiunilor de trafic de persoane și proxenetism.

Din datele existente s-a stabilit, în esență că, la scurt timp după destructurarea unei grupări conduse de membru marcant al lumii interlope(grupare specializată în traficul de persoane și proxenetism), suspectul în cauză (unul dintre locotenenții persoanei mai sus menționate), în timp ce se afla deținut într-un penitenciar, în perioada 2008 – 2011, împreună cu alți trei deținuți au folosit rețelele sociale în scopul recrutării unor tinere care practicau prostituția și, inducându-le în eroare, fie cu promisiunea unui viitor comun (metoda loverboy), fie cu identificarea unui loc de muncă avantajos, respectiv profitând de starea lor de vulnerabilitate (situație materială precară, naivitate, lipsă de educație – factori determinanți pentru respectivele tinere în alegerea practicării prostituției), le-au convins să se prostitueze în beneficiul lor.

Sub coordonarea liderului, s-au pus bazele unei grupări infracționale specializate, în principal, în traficul de persoane, trafic de minori și proxenetism și în secundar în șantaj (consecință a plății unor taxe de protecție).

După ce au ieșit din penitenciar, în scurt timp, la gruparea infracțională au aderat alți 12 suspecți împreună cu care au recrutat și alte victime, le-au transportat și adăpostit în state occidentale (Germania, Spania, Italia, Marea Britanie, Elveția), și le-au constrâns să practice prostituția în favoarea lor, în diverse cluburi de profil.”, se arată în comunicatul celor de la DIICOT.

Citește și: Proxenetism: sursa de venit a soțului Biancăi Drăgușanu

#News