Mario Fresh
Mario Fresh. sursa foto: cancan.ro

Mario Fresh, iubitul Alexiei Eram, a surprins zilele trecute pe toată lumea după ce a apărut la volanul unui Audi A5 S Line, în zona ”Floreasca”. Culoarea autoturismului, un roșu incendiar, a uimit trecătorii. Alături de amicul său Adam, Mario Fresh a intrat în frizeria unde vine deseori să se tundă.

Alături de bunul lui prieten, Mario Fresh a urcat în bolidul de culoare roșie și a plecat în viteză. A ajuns la frizeria lui preferată, acolo unde patron este chiar amicul sau Adam și a intrat. Cei doi prieteni au băut două cafele în timp ce Mario Fresh și-a aranjat și frizura.

Cei doi amici au mai discutat în fața frizeriei, după care Mario Fresh s-a urcat în bolidul de lux și a plecat. Nu este pentru prima dată când Mario și Adam discută minute întregi. Prietenul lui Mario Fresh și-a deschis recent frizeria în Dorobanți, una dintre cele mai scumpe zone din Capitală.

Mario Fresh a postat recent un videoclip din vacanță din Maldive, în care fiica Andreei Esca purta un inel nou la mână, dar și o rochie prin care i se vedea burtica.

Mario Fresh a stârnit curiozitatea fanilor, după ce a postat pe TikTok un videoclip în care o sarută pasional pe Alexia Eram. În descrierea filmulețului de pe internet, cântărețul a pus un emoji cu bebeluș. Internauții au reacționat imediat, ajungând la concluzia că fiica Andreei Esca este însărcinată.

Cei doi îndrăgostiți au povestit, în cadrul unui podcast online, că își doresc foarte mult să devină părinți.

”Da, mă gândesc să fac un copil cu Mario în viitorul apropiat. Chiar am avut multe discuții despre asta și chiar ne gândim serios. O să ne apucăm de treabă”, a spus Alexia Eram.

Mario Fresh și Alexia Eram sunt împreună de la vârste fragede, iar acum au puțin peste 20 de ani, însă cei din jur îi vor căsătoriți. Dificultățile întâmpinate de-a lungul timpului nu au influențat deloc, spune artistul, decizia de a-și legaliza povestea de iubire.

„Suntem de foarte mult timp împreună, dar suntem și foarte tineri în același timp. Și pentru ce să fac chestia asta? Până la urmă, este vorba doar despre un act și un inel!”, a declarat Mario Fresh.

Mama Laurei Stoica, dezvăluiri emoționante după 16 ani de la tragedie