Alex Bodi, fostul soț al Biancăi, a fost reținut pentru o activitate cel puțin interesantă: proxenetism. Milionarul a dat piept cu mascații și a fost ridicat chiar din propria sa vilă din Capitală, miercuri, în jurul orei 17.00. Alex Bodi a fost adus la DIICOT Craiova, pentru a fi audiat de procurori. La scurt timp, a și fost reținut. Rețeaua ar fi condusă din interiorul unei închisori, iar victimele erau puse să se prostitueze în cluburi de noapte, unele fiind violate, iar altele vândute. Desigur, avocatul lui Bodi insistă asupra faptului că Alex nu este vinovat de niciuna dintre acuzații și că adevărul va ieși la suprafață.

În așteptarea adevărului, fosta soție rămâne iertătoare și solidară:

Îmi pare rău că Alex trece prin așa ceva. Eu am aflat acum din presă. Eu nu știu nimic despre acuzațiile care i se aduc, dar sunt convinsă că se va dovedi că este nevinovat. Sunt convinsă că va ieși OK din situația asta, așa cum a ieșit de fiecare dată din orice situație. Îmi pare rău încă o dată. Sunt sigură că va fi bine. Atât am de declarat,

a mărturisit Bianca Drăgușanu.

DIICOT și Poliția Română anunță că, miercuri dimineață, au loc un număr de 23 de percheziții domiciliare, pe raza județelor Ilfov, Brașov, Dolj, Gorj, Giurgiu, Olt, Sibiu și Vâlcea într-o cauză vizând destructurarea unui grup infracțional organizat specializat în săvârșirea infracțiunilor de trafic de persoane și proxenetism.

De asemeni, există un comunicat trimis de DIICOT care menționează că, la scurt timp după destructurarea unei grupări conduse de un membru marcant al lumii interlope (grupare specializată în traficul de persoane și proxenetism), suspectul în cauză (unul dintre locotenenții interlopului), în timp ce era într-un penitenciar, în perioada 2008 – 2011, împreună cu alți trei deținuți au folosit rețelele sociale în scopul recrutării unor tinere care practicau prostituția.

”Victimele care, după ce erau transportate în străinătate, refuzau să practice prostituția erau sechestrate și supuse unor violențe extreme (chiar și unor violuri), pentru a fi determinate să nu mai opună rezistență. În cele mai multe cazuri, victimele au fost ținute în imobile închiriate de către liderul grupării, au fost transportate zilnic la locurile unde erau obligate să practice prostituția, erau permanent controlate/supravegheate, iar sumele de bani erau luate în totalitate de membrii grupării”,

mai arată reprezentanții DIICOT.

Citește și: Ilie Năstase: ”Aprinzi televizorul și îi vezi pe Pastramă, Salam, parizer”

#News