Ilie Năstase
Ilie Năstase

Ilie Năstase nu este mare fan parizer. Cel mai probabil, parizerul îi amintește de fosta soție, Brigitte Sfăt, actualmente Brigitte Pastramă. Năstase vrea liniște, vrea pace și vrea emisiuni culturale. Vrea un televizor prietenos care să difuzeze emisiuni cu și despre tenis, cu și despre afaceri și cu parizer lipsă. Fosta soție vrea scandal, drame și, mai mult decât atât, face orice pentru a fi în centru atenției. Sau în atenția fostului, actualului sau viitorului soț.

Cu pauză de la parizer, salam sau alte mezeluri, Ilie Năstase plescăie nemulțumit când aude de numele de Brigitte. Se face că o ignoră, dar o ignoră atent și în amănunt:

”Brigitte Sfăt a profitat de pe urma relației cu mine. O văd și acum, femeia asta nu se schimbă. Domnișoarele astea au reality-show-uri acum. Cine sunt astea? Mai aprinzi televizorul și îi vezi. Nu îi cunosc, un băiat mai tânăr Jador, «te ador, nu te ador, te adorm», Pastramă, Salam, parizer…

Nu înțeleg! Ce sunt emisiunile astea? Oamenii ce câștigă, ce învață dacă se uită? Chiar nu înțeleg. Certuri pe marginea patului, le cad banii prin apă, nu înțeleg nimic. Pentru mine nu a fost un lucru bun relația cu Brigitte”, a spus vedeta, arată gsp.

Când nu o discută pe fosta consoartă, Năstase o discută pe Simona Halep: cu atenție și îngrijorare. După ce a aflat că Simona Halep a fost infectată cu COVID-19.

„Am auzit vestea, a aflat soția de pe Facebook. Nu am vorbit cu Simona, nu cred că a vorbit nimeni. Și nici nu cred că e momentul acum, mai așteptăm puțin. Deci are simptome moderate, e bine că se simte OK”, a spus Năstase pentru ProSport.

Citește și: Badea, supărat pe Iohannis că-i închide tunelul

#News

Foto