Școala ne învață că o problemă poate fi rezolvată doar dacă înțelegem corect enunțul ei. Însă, pare că această lecție nu a fost încă asimilată de către Nicușor Dan când vine vorba de gestionarea traficului urban. Chiar și azi, lipsesc măsuri esențiale care ar putea decongestiona semnificativ circulația: semaforizare sincronizată, benzi dedicate pentru transportul în comun, implementarea unor sensuri unice eficiente, permisiunea de a vira la dreapta pe roșu, construcția de parcări supraetajate ample și, nu în ultimul rând, implicarea specialiștilor adevărați în planificarea urbană, liberi de influența partidelor și sponsorilor electorali. Fără aceste schimbări, traficul rutier va continua să fie un coșmar constant pentru cetățeni și pentru oraș. Despre asta scrie pe Facebook Popescu Piedone

”Un arogant pentru Bucureștiul anului 2035!

Leneșule, n-ai înțeles nimic din lumea asta reală, cu iz de usturoi!

Minți și iarăși minți!

Școala te-a învățat că… poți rezolva o problemă, doar dacă îi înțelegi enunțul!

Tu? Ciuciu! Zero!

Nici astăzi n-ai înțeles că fără semaforizare sincronizată, fără benzi unice pentru STB, fără sensuri unice corect gândite de specialiști, fără liber la dreapta, fără mari parcări supraetajate și mai ales fără specialiști în domeniu (neimpuși de partide și de sponsori electorali), traficul rutier rămâne veșnic un coșmar pentru oameni și oraș, deopotrivă!

Acum patru ani, mințeai bucureștenii că reduci aglomerația de pe străzi cu 40%!

Ciuciu!

Ce ai făcut?

Îți spun acum:

În fruntea Companiei Municipale Managementul Traficului l-ai uns mare șef pe omul lui Șică: un pseudoliberal care a coordonat și plătit ultima campanie electorală pe online a liberalilor care te-au făcut primar!

Dacă vrei detalii, cere-mi și îți dau! (Știi că… știu/știm!)

Ai dat căruța în gard, mincinosule!

Și, fără rușine, îți continui aroganța față de oamenii buni din București!

Ce le transmiți acum, după patru ani de lene, dezinteres și minciuni?

Îi anunți pe bucureșteni că… 2035 este anul când vor scăpa de ambuteiaje în trafic și de poluare?

Tu înțelegi, măcar, ce vorbe scoți pe gură?

Cum, mă, în 2035?

Peste 11 ani?

Adică va fi haos pe străzile din București până când elevii aflați acum în clasa întâi vor deveni majori și vor putea șofa?

Asta ne spui???”