Pompierii au stins mai multe incendii de vegetaţie uscată din Hunedoara

Incendiile au fost provocate de arderea intenţionată a vegetaţiei.

Pompierii din judeţul Hunedoara au intervenit, luni, pentru stingerea mai multor incendii de vegetaţie uscată, suprafaţa totală afectată depăşind 15 hectare. Pompierii militari din cadrul subunităţilor Orăştie, Ilia şi Bretea Română au fost solicitaţi să intervină pentru localizarea şi stingerea mai multor incendii de vegetaţie uscată, pe rază localităţilor Orăştioara de Sus, Gothatea, Batiz şi Măceu, potrivit g4media.ro.

 „În decursul acestei zile, pompierii militari din cadrul subunităţilor Orăştie, Ilia şi Bretea Română au fost solicitaţi să intervină pentru localizarea şi stingerea mai multor incendii de vegetaţie uscată, pe rază localităţilor Orăştioara de Sus, Gothatea, Batiz şi Măceu”, a transmis, luni seară, ISU Hunedoara.

Forţele Punctului de Lucru Bretea Română au acţionat în continuare pentru lichidarea ultimelor focare din zona incendiată de pe rază localităţii Măceu. Pompierii au mai precizat că arderile necontrolate înregistrate pe parcursul zilei au cuprins aproape 15 hectare de teren, cauza probabilă de producere a acestora fiind utilizarea focului deschis în spaţii deschise.

Noi pedepse pentru vânzătorii de droguri