Mircea Badea
Mircea Badea

Într-o limbă română cunoscută numai de el, Mircea Badea chiar el face ce știe mai bine și continuă criticile la adresa președintelui Iohannis. Supărat nevoie-mare pe acesta, Badea se plânge ironic cum că lupta anti-Covid ar necesita închiderea Transfăgărășanului, loc de pelerinaj pentru toți cei care vor un grătar cu mici, la altitudine și cu atitudine.

Mai mult decât atât, în disperarea sa de a nu rămâne fără locuri deschise, același chiar el Badea se teme (tot ironic), că președintele ar plănui inclusiv închiderea tunelurilor subterane de sub Bucegi, limitându-le, astfel, ocazia tuturor iubitorilor de daci uriași de a-și mai vedea visul cu ochii.

Mircea Badea chiar el, într-o încercare de a fi ironic. Fără succes

„Werner a avit din nou sedinta cu „specialistii”. Probabil pentru a lupta mai eficient cu covidul, vor inchide Transfagarasanul. Si tunelurile subterane din Bucegi. Si accesul pe masivul Postavaru in noptile cu luna plina”, scrie Mircea Badea pe Facebook.

Nu știu alții cum sunt, însă eu îmi amintesc de Mircea Badea ca fiind un tip cu ceva mai mult simț al umorului și ceva mai puține tentative eștuate în acest sens. Ce-i drept, pe vremea aia acesta încă prezenta matinalul de dimineață de la Antena1, alături de Teo Trandafir, iar eu aveam vreo șapte ani.

Citește și: Mircea Badea știe adevărul despre Andi Moisescu: ”Nu este bolnav”

#News