Mircea Badea
Mircea Badea

Mai mult decât om de televiziune, Mircea poate fi și medic, virusolog sau Mama Omida. Speculează, are păreri și se jură că deține adevărul absolut. Ghicește în stele, dă în bobi și știe mai bine ca oricine amănunte despre starea de sănătate a lui Moisescu.

Publicul Antenei 3 este avid după informații noi în legătură cu Andi Moisescu și infecția acestuia cu coronavirus. Dacă Moisescu a ales un simplu anunț, preferând, după, tăcerea, Mircea Badea nu se poate abține. Sau nu mai are subiecte noi de dezbătut. Așa că, tot la Antena 3, a ales să adauge picanterii și, mai ceva ca Ion Creangă, șade binișor și deapănă amintiri din copilărie.

”Am fost în același liceu cu Andi Moisescu. Inițial, mi s-a părut un tip ok, în sensul de medie, un tip rezonabil, a făcut Facultatea de Matematică, a fost la liceul de Informatică, un tip deștept. Mi s-a părut bun. E foarte bine că nu are niciun simptom, deci el e doar infectat.

Cred că și-a făcut test pentru că așa a trebuit, nu pentru că avea simptome, cred că a fost o procedură la ei acolo la emisiune și s-a testat ca să participe la emisiunea asta unde vin tot felul de cetățeni sau ceva de genul. Și a ieșit pozitiv, în sensul ăsta.

Dacă nu-și făcea test că e la emisiune, pur și simplu se ducea la emisiune fără să-și facă test, habar n-avea că are COVID-19. Nu este bolnav, este doar infectat. Își vedea de viață și de treabă fără să știe că are COVID-19”, a declarat Mircea Badea în emisiunea de la Antena 3.

Citește și: Meciul Simonei Halep cu coronavirusul: bea ceai și citește

#News