Dan Tudorache, în campanie

Social democratul Daniel Tudorache și-a acceptat înfrângerea de la Primăria Sectorului 1, o înfrângere „cu cântec”, iar acum a pornit într-o altă cursă, cea pentru un loc în Parlamentul României.

„În pofida neregulilor și fraudei, mă înclin în fața deciziei justiției române de a recunoaște validitatea alegerilor din Sectorul 1. Părăsesc astăzi funcția de primar al Sectorului 1 cu inima împăcată, convins că am făcut tot ce mi-a stat în putință pentru binele locuitorilor. Îi doresc mult succes doamnei Clotilde Armand în mandatul domniei sale”, a anunțat Tudorache la predarea ștafetei de primar.

Viața merge înainte, iar Dan Tudorache s-a repliat și a început campania electorală pentru un mandat de parlamentar, unde se află al doilea pe lista pentru Camera Deputaților pentru București, după prof. Alexandru Rafila. Tudorache a mai fost în postura de deputat, în urmă cu patru ani, înainte de a candida și câștiga mandatul de primar.

Dan Tudorache

Experiența în administrație, plus valoare în Parlament

Cum șansele sunt mari ca acesta să câștige un mandat de deputat, Tudorache își dorește să aducă un plus de valoare din experiența sa în administrația publică, iar legile pe care să le propună să vină în folosul oamenilor din comunitățile mici. Dar unde nevoile sunt foarte mari, pornind de la situațiile actuale cu care se confruntă lumea, atât din punct de vedere medical, cât și socio-economic.

Altfel, campania electorală pentru alegerile parlamentare va începe mâine, cu restricțiile impuse de către autorități, iar ziua votului va fi pe 6 decembrie.

Citește și: Tudorache, cu inima împăcată: „Îi doresc mult succes doamnei Clotilde Armand în mandatul domniei sale”

#News