Șoseaua Fabrica de Glucoză

Primarul general al Capitalei Gabriela Firea anunță deschiderea totală a circulației pe Șoseaua Fabrica de Glucoză. Dacă până de curând aveam parte de un tronson încă supus intervențiilor de modernizare, iată că acum acesta a fost dat, la rândul lui, în folosul cetățenilor. Vorbim despre tronsonul cuprins între strada Barbu Văcărescu și Calea Florească.

Potrivit edilului Gabriela Firea, întârzierea a fost cauzată de modernizarea a 500 de metri din magistrala care alimentează cu apă caldă cartierul Aviației.

Finalizarea Șoselei Fabrica de Glucoză reprezintă un proiect benefic șoferilor, întrucât aceasta face legătura directă dintre nordul Capitalei și Autostrada A3, dând posibilitatea unui trafic fluid, ceea ce până acum nu era posibil.

Gabriela Firea: „Am investit peste 27 de milioane de euro, sumă care include și exproprierile.”

Gabriela Firea

„Șoseaua Fabrica de Glucoză s-a deschis total circulației! Am finalizat modernizarea acestei străzi importante din Nordul Capitalei. De astăzi, s-a deschis circulației și tronsonul dintre strada Barbu Văcărescu și Calea Floreasca. Mica întârziere a fost cu mare folos pentru că am modernizat și 500 de metri din magistrala care alimentează cu apă caldă și căldură întreg cartierul Aviației.Am găsit un proiect inițiat acum 10 ani, blocat și cu niște costuri uriașe. L-am dus la capăt!Șoferii pot face diferența între strada cu o singură bandă pe sens, de acum doi ani, și artera modernă de acum. Legătura cu Autostrada A3 este importantă pentru Capitală. Am investit peste 27 de milioane de euro, sumă care include și exproprierile.”, declară primarul general al Capitalei, Gabriela Firea.

Cu foarte puțin timp în urmă, edilul declara:

Strada Fabrica de Glucoză. Cum era și cum este acum, după lărgire și modernizare. Imaginile vorbesc de la sine. Se vor corecta rapid și micile neajunsuri cauzate de îngustarea trotuarului în dreptul alveolei pentru copaci. Acum se caută chichițe, numai pentru a fi umbrită realizarea care se vede cu ochiul liber și se simte în trafic. Important este că s-a fluidizat traficul în zona de Nord a Capitalei, că avem un bulevard nou, cu toate facilitățile: înlocuirea rețelei de termoficare, piste de biciclete, rampe de acces pentru riverani, iluminat public economic”.

Citește și: Bucureștiul Gabrielei Firea: ”Ce am găsit, ce am făcut”

#News