După cum vă anunțam și acum câteva zile, fostul primar al Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone se mută la 5, unde speră, potrivit declarațiilor sale, să repare tot ce au reușit să strice administrațiile de dinainte. Întrebat despre motivul pentru care dă 4 pe 5, Piedone a declarat că este de datoria sa să se implice acolo unde este nevoie de el, astfel că își dorește să „readucă Sectorul 5 în București, acolo unde îi este locul”.

Cum campania de strângere de semnături este în plină desfășurare, ca oricare alt candidat la primăria de sector, Piedone a luat, la rându-i, străzile la… roată (de trotinetă), testând, cu această ocazie și pulsul sectorului al cărui primar își dorește să devină. Supriza plăcută pentru acesta este că, în pofida faptului că este prima oară când Piedone candidează la 5, semnăturile n-au încetat să apară. De altfel, Piedone își propune să iasă în fiecare zi pe străzile Sectorului 5, pentru a strânge semnături ce-i vor serbi la validarea candidaturii sale la primărie.

Piedone nu se încurcă: strângere de semnături în mod „high-tech”

Pe Cristian Popescu Piedone îl cunoaște toată lumea de ani de zile. Și odată cu asta, se știe și faptul că nu a fost și nu va fi niciodată ca alți candidați, după cum putem vedea, de altfel, și dintr-unul din clipurile filmate în cursul serii trecute. Strândere de semnături inedită, cu panouri electorale luminoase și trotinete electrice.

Cristian Popescu Piedone candidează din partea Partidului Puterii Umaniste (social-liberal).

Citește și: Piedone, primit cu entuziasm în Sectorul 5

#News