În cursul zilei de ieri, candidatul la Primăria Sectorului 5, umanistul Cristian Popescu Piedone s-a aflat pe aleile din Parcul Sebastian, din Sectorului 5 al Capitalei. în scopul strângerii de semnături necesare pentru intrarea în cursa electorală. Cu toate că în trecut, Piedone s-a remarcat în administrația Sectorului 4, surpriza de ieri a constat în faptul că, din câte s-a putut observa, acesta a fost primit cu entuziasm chiar și în Sectorul 5, unde speră să devină primar.

Întrucât mitingurile electorale nu mai sunt permise acum, odată cu pandemia de Coronavirus, Piedone s-a adaptat și a mers printre oameni, ținând cont și de măsurile de distanțare socială, cele recomandate în această perioadă.

Piedone reinventează conceptul de afiș electoral

Desprins parcă din filmele SF, Cristian Popescu Piedone a defilat ieri prin Sectorul 5 prezentând un nou concept de afiș electoral, unul mai aproape de prezentul pe care îl trăim. Ca să înțelegeți despre ce este vorba, vă invităm să urmăriți acest video:

600 de semnături dintr-un foc

După cum a declarat chiar Cristian Popescu Piedone, candidatul la Primăria Sectorului 5, din partea Partidului Puterii Umaniste (social-liberal), campania pentru alegerile locale 2020 se dorește a fi una civilizată, fără atacuri împotriva contracandidaților, campania elecorală propriu-zisă bazându-se pe forțele proprii și pe încrederea cetățenilor în candidatul Piedone.

Citește și: Ponta, despre Negoiță: „Poate cel mai bun primar de Sector”, dar uită de Piedone

#News