Robert Negoita și Aurelian Bădulescu

Lupta electorală presupune și episoade tensionate și declarații belicoase între contracandidați. Doar ce s-a vehiculat ideea candidaturii viceprimarului Capitalei, Aurelian Bădulescu, la Primăria Sectorului 3 și Robert Negoiță, edilul în exercițiu, a și luat poziție de luptă și și-a arătat colții ca în fabula „Câinele și cățelul”.

Propunerea PSD pentru Primăria Sectorului 3, în persoana lui Aurelian Bădulescu, este întru-câtva justificată în contextul în care actualul edil Robert Negoiță este vehement contestat de foștii săi colegi social-democrați, după ce și-a făcut propriul partid și pare tentat să candideze pentru un nou mandat sprijinit de ProRomânia și Victor Ponta.

„Îmi pare rău. Îi transmit un mesaj stăpânei: în București se amendează, dacă nu ții câinele legat în lesă și cu botniță. E Bichon de talie mare, bine hrănit. Am convingerea că instituțiile statului știu să-și facă datoria. Este câinele pe care îl amută asupra oricui iese din rând. Dă drumul la Grivei pe el”, a reacționat Robert Negoiță, la auzul veștii că fostul său coleg îi este de acum contracandidat.

Nici Bădulescu nu a rămas dator și i-a dat replica. Viceprimarul Capitalei nu doar că i-a răspuns lui Negoiță, dar l-a și acuzat de lipsă de loialitate și l-a numit „un profitor! Un oportunist! Și-un căpușar al banului public pentru propriile interese!”.

„În această seară (miercuri, 22 iulie – n.r.), Dl Robert Sorin Negoiță a declarat, la un post de televiziune că sunt un bichon. Mă onorează! Câinele rasa bichon este deștept, loial, iubitor. Îi înțeleg invidia domnului Robert Negoiță, în curând fost primar al sectorului 3. El fiind doar o potaie care a dat BAC-ul la 30 de ani, la un liceu ascuns din Ilfov, nu poate fi considerat nici deștept, nici loial prietenilor și echipei, nici iubitor și înțelegător cu oamenii.

Precizez că mi-am făcut toate studiile la timp, la vârsta potrivita, la zi și la stat. Restul sunt subiecte de cancan! Cam ce se discută pe înserat, pe la terasele ilegale ridicate de domnul Robert Negoiță. Una pentru o iubită, alta pentru un prieten, vreo două pentru protecție. Aviz amatorilor!”, a scris Aurelian Bădulescu pe Facebook.

Citește și: Robert Negoiță nu demisionează, dar se cere exclus din PSD

HashtagNews.ro