Firea cere, în numele PSD, demisia ministrului Sănătății

Senatorul PSD îl consideră pe Vlad Voiculescu „un veritabil subminator al campaniei de vaccinare”

Într-o postare recentă apărută pe pagina sa de socializare, Gabriela Firea, prim-vicepreședinte PSD și senator din partea formațiunii politice, cere demisia actualului ministru al Sănătății, Vlad Voiculescu, scrie Digi24.

„Cerem demisia ministrului USR-Plus al Sănătății, Vlad Voiculescu, care se dovedește un veritabil subminator al campaniei de vaccinare”, declară Gabriela Firea, adăugând că Vlad Voiculescu nu ar face altceva decât să decredibilizeze campania de vaccinare „prin minciuni penibile”.

Gabriela Firea îl acuză pe Vlad Voiculescu că ar fi fugit de răspundere încă din prima zi

Potrivit declarațiilor senatorului PSD, țări cu mult peste România, judecând după gradul de dezvoltare, ca Japonia, Taiwan, Noua Zeelandă, Australia sau Coreea de Sud, ar fi amânat în mod intenționat vaccinarea populației, în scopul testării posibilelor efecte adverse ale vaccinului anti-Covid, „pentru a vedea ce se întâmplă în țările care își vaccinează deja cetățenii”.

Japonia intenționează, într-adevăr, să înceapă procesul de vaccinare în masă a populației în luna mai a acestui an, cu două luni înaintea începerii Jocurilor Olimpice, notează Aljazeera.

„Prin urmare, PSD cere demisia ministrului Sănătății, Vlad Voiculescu. În această perioadă de criză de sănătate profundă România are nevoie de un ministru al Sănătății responsabil, capabil să ia decizii care rezolvă problemele, nu de un mincinos și-un dezertor incapabil.”, a mai spus Firea.

Citește și: Voiculescu nu are nimic de împărțit cu Valeriu Gheorghiță

#News