Voiculescu nu are nimic de împărțit cu Valeriu Gheorghiță

Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu s-a vaccinat împotriva Covid, la Spitaul Militar „Dr. Carol Davila”. Alături de el, astăzi au fost imunizați toți membri Cabinetului Cîțu.

„Sunt unul dintre cei care s-au vaccinat așa cum trebuie să se vaccineze fiecare român. Avem acces la acest vaccin datorită științei și Comisiei Europene care a negociat pentru noi toți. România are acces la vaccin printre primele țări din UE”, a declarat ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, adăugând că procesul de vaccinare merge.

Totodată, Voiculescu a ținut să precizeze că nu există tensiuni între el și coordonatorul campaniei naționale de vaccinare, medicul Valeriu Gheorghiță.

Nu există tensiuni, nici gând să existe vreo tensiune între mine și premier sau între mine și Valeriu Gheorghiță. Doctorul Valeriu Gheorghiță a pus la punct acest mecanism de vaccinare, care nu este perfect, dar sunt merite pe care i le recunosc. Sunt discuții, evident, dar în niciun caz nu vorbim de tensiuni.

Vlad Voiculescu

Într-adevăr au fost ceva probleme legate de vaccinare. Platforma de programare fiind extrem de încărcată, mai ales la începutul celei de-a doua etape de vaccinare, cea dedicată persoanelor cu vârsta de peste 65 ani, persoanelor aflate în grupe de risc. În timp ce la Romexpo, cel mai mare centru de vaccinare din țară, procesul de vaccinare a fost îngreunat, din cauza întârzierii aducerii dozelor de vaccin, dar și al problemelor tehnologice.

Citește și: Guvernul va modifica strategia de vaccinare anti Covid

#News