Dan Tudorache

Întrucât mandatul lui Clotilde Armand pentru primaria Sectorului 1 al Capitalei a fost validat, fostul edil, Dan Tudorache a postat un nou mesaj pe pagina sa de socializare, în care se declară „cu inima împăcată”, în urma deciziei Tribunalului București, cea de validare a candidatei USR PLUS. Mai mult decât atât, în pofida suspiciunilor sale, potrivit cărora, alegerile locale de sector ar fi fost fraudate, rezultatul direct fiind pierderea primăriei, Tudorache îi urează, în mod cavaleresc, succes câștigătoarei, în noul său mandat.

Dan Tudorache își acceptă înfrângerea, în pofida suspiciunilor de fraudare pe care le-a avut

„În pofida neregulilor și fraudei, mă înclin în fața deciziei justiției române, de a recunoaște validitatea alegerilor din Sectorul 1.”, a spus Tudorache, pe pagina sa de Facebook.

Potrivit spuselor fostului edil, acesta ar fi făcut tot ce i-a stat în putință pentru a bifa binele locuitorilor, în timpul mandatului său.

„Părăsesc astăzi funcția de primar al Sectorului 1 cu inima împăcată, convins că am făcut tot ce mi-a stat în putință pentru binele locuitorilor. Îi doresc mult succes doamnei Clotilde Armand în mandatul domniei sale.”, a mai declarat, în cadrul aceluiași mesaj, fostul edil al Sectorului 1, Dan Tudorache.

Citește și: Clotilde Armand a fost validată și devine, oficial, primarul Sectorului 1

#News