Clotilde Armand

Dacă în cursul zilei de astăzi, sângele lui Clotilde Armand… clocotea, întrucât validarea mandatului de primar al Sectorului 1 i se amâna din nou, iată că astăzi aceasta are toate motivele să sărbătorească, întrucât magistrații Tribunalului București au decis, în urmă cu foarte puțin timp, că aceasta va fi, într-adevăr, primar.

Reamintim că edilul în funcție, Dan Tudorache, i-a contestat lui Clotilde Armand valabilitatea, acuzând fraude la alegerile locale din 27 septembrie, când Armand a câștigat cu o diferență infimă de voturi, în fața candidatului PSD.

Clotilde Armand: „Stimați cetățeni ai Sectorului 1, de astăzi sunt primărița Dvs”

Cu nu mult timp în urmă, imediat după aflarea veștii, Clotilde Armand declara pe Facebook următoarele:

„După o lună de zile de la alegerile locale câștigate democratic de mine prin votul cetățenilor din Sectorul 1, Tribunalul București a respins astăzi toate cele 125 de contestații depuse de: fostul primar PSD, actuali consilieri PSD, de rudele acestora și de angajați ai Primăriei Sector 1. Astfel, alegerea mea în fruntea Primăriei Sector 1 a fost validată definitiv. Acum, fostul primar trebuie să ofere niște explicații procurorilor pentru jaful din banii publici din ultimii patru ani. Să fie foarte clar, fiecare funcționar și angajat al primăriei care a girat tunurile PSD în toți acești ani o să plătească în fața Justiției. Lucrurile nu vor rămâne așa. Avem de reconstruit și de devoltat un sector. Fără hoție și fără birocrație. Stimați cetățeni ai Sectorului 1, de astăzi sunt primărița Dvs. Începem treaba!”, a spus primarul ales al Sectorului 1 al Capitalei, Clotilde Armand.

Citește și: Clotilde Armand, cu sângele „clocotilde”. Validarea se amână din nou

#News