Gabriela Firea

Gabriela Firea a declarat că social democrații au fost, întotdeauna, împotriva organizării alegerilor parlamentare din decembrie. Părerea acestora ar fi, potrivit Gabrielei Firea, susținută chiar și de specialiști. Cu toate astea, tot conform declarațiilor fostului primar general, s-ar insista pe organizarea alegerilor acum, aceasta insistență venind din tabăra celor de la PNL, în timp ce PSD ar fi insistat pe ideea opusă.

„Noi am insistat pentru amânarea alegerilor. Medicii spun că în acest sezon se suprapune și gripa și populația devine mai reticentă. Nu se acceptă acest lucru, ieri am văzut cum se insistă de la nivel cel mai înalt să aibă loc alegerile în decembrie.”, a spus Firea, într-o primă instanță.

Firea declară că, oricât și-ar dori, PSD nu poate bloca alegerile

De asemenea, fostul edil al Capitalei și actualul candidat PSD pentru Senat, Gabriela Firea este de părere că liberalii se grăbesc să organizeze alegerile acum pentru că, potrivit ultimelor sondaje, aceștia ar fi scăzut mult în ochii electoratului, existând posibilitatea ca până în primăvară să continue să scadă și mai mult.

„Nu cred însă că acestea vor fi încununate de succes având în vedere îndârjirea cu care se organizează alegerile. Cei de la PNL se uită la sondaje, au scăzut zece procente, dacă alegerile ar avea loc în primăvară ar scădea mai mult. Nu  o spunem noi, ci populația, e un guvern corupt și incompetent.”, a mai spus Gabriela Firea.

Citește și: Firea nu iartă și nu uită că Orban a refuzat testarea gratuită în masă

#News