Cristian Popescu Piedone

Context

Prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan, a declarat marți că primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, candidând acum la Primăria Generală a Bucureștiului, ar putea să se claseze pe locul al patrulea, ceea ce ar putea influența negativ și șansele fiului său în alegerile pentru sector. Rareș Bogdan a subliniat performanța PNL de a avea candidați în peste 95% din localitățile țării.

„Cred că Piedone se va plasa pe locul 4 și are toate șansele să îl ajute și pe fiul său să piardă alegerile acolo,” a comentat Rareș Bogdan pentru Digi24.

Reacția lui Popescu Piedone, chirurgicală

”Aud că behaie prin târg… o oaie!

O oaie bleagă, dar fițoasă, obișnuită, încă de jună, să mulgă ciobanii înstăriți, ca să-și facă propria stână!

Dacă “bogdan Întâmplătorul” era oaie, așa începeau conversațiile despre ea, prin saivane, izlazuri și stâne!

“bogdan Întâmplătorul” e însă un un suport de mucava pentru diverse batiste de buzunar! Câteva curate, restul… pătate, dar scumpe!

Am citit prin presa noastră de ziare că “bogdan Întâmplătorul” a plătit vreo 263 de mii de euro pentru o batistuță imprimată cu logoul Societății Naţionale de Transport de Gaze Naturale Transgaz SA Mediaş! Ba nu! Cred că ăla a fost un contract… Ori a dat el o batistuță pentru banii ăia… Ori o fi de când l-a nășit pe Florinel ăla mic? Știe el!

Uite, altă batistuță purtată de oaia de Bruxelles are brodat un nume vestit: Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară din Cluj! Batistuța asta a fost lucrată, spălată și stoarsă… vreo 4 ani! Știe el!

Oaia de Bruxelles mai are două broderii cumsecade pe batistuțe, dar… din respect pentru croitori nu detaliez! Știe el!

Îți mai înșir câteva mărci de batistuțe pe care deja le ai în strungă, oaie! Așa… să ai subiecte de conversație când ți se face de behăit:

Batistuța… Autoritatea de Supraveghere Financiară (300 mii euro)

Batistuța… “Romgaz SA” (280 mii euro!)

Batistuța… “ Hidroelectrica SA” (110 mii euro)

Batistuța… “Electrica Transilvania Nord SA” (Cam 100 mii euro)

Nu, nu, oaie! Atât i-au costat să le porți batistuțele!

Mai vrei?

Că… mai am!

Păi te ciufulești la Lupul singuratic, oaie!?

Tu, ditamai milogul, expert la… ștate și stat degeaba, te-ai apucat să behăi la tramvai?”