Foto: Facebook

Monica Gabor e fericită, Irinel Columbeanu a pierdut multe cifre și se îndreaptă spre falimentul falimentului. Cu toate acestea, Irinel se bate cu pumnul în piept că nu suferă și insistă asupra faptului că nu îi este dor de vremea când era milionar. Oare?

Dacă ne aducem bine aminte, în urmă cu vreo 10 ani, Irinel Columbeanu se afla în topul celor mai bogați români, cu o avere de peste 150 de milioane de euro, două mașini ce valorau în jur de 820 de mii de euro, o vilă în Izvorani și multe terenuri în Ilfov. Iar Monica era o femeie trofeu. În momentul de față, Monica își poate permite orice trofeu, ar putea cheltui oricât, oriunde și cu oricine.

”Sunt foarte fericită pentru viața pe care o am aici. Îl apreciez foarte mult pe omul din viața mea. Consider că mi-a adus multă schimbare în bine. Și pe omul care a fost în viața mea înainte. Și el m-a ajutat foarte mult și doar cu acești oameni am reușit să devin ceea ce sunt astăzi și le mulțumesc”, a declarat Monica Gabor pentru viva.ro.

Irinel pare pierdut, sărac și mâhnit în orice poză recentă. Dar are multe cuvinte la el. Măcar atât:

”Greutățile pe care viața le aruncă în calea oamenilor trebuie luate ca atare, efortul pentru a le depăși este cel care contează. Această perioadă reprezintă un test, pe care sper să o trec cu bine. Eu n-am pierdut nimic din ceea ce cred că este averea mea, căci totul se află înăuntrul meu și niciodată nu am pus accent pe acumularea de averi. Oricum nu plecăm cu ele după noi, în cel mai bun caz, rămân copiilor. Bunurile pe care le-am pierdut, nu le-am pierdut, de fapt, ele m-au pierdut pe mine. Casa din Izvorani și terenurile din Ilfov au fost executate silit”, a spus Irinel Columbeanu în cadrul unei emisiuni TV.

Citește și: Badea, supărat pe Iohannis că-i închide tunelul

#News