Daniela Vlădescu
Daniela Vlădescu

Lui Nicu Ceaușescu i-au plăcut femeile frumoase. Nu s-a oprit doar la frumusețe când a curtat, ci a decis că și intelectul joacă un rol important. Desigur, a luat în calcul și cariera potențialei iubite.

Soprana Daniela Vlădescu a fost cea mai cunoscută iubită a lui Nicu Ceaușescu, fiul cel mic al dictatatorului comunist Nicolae Ceaușescu. Frumoasă, talentată și cu mulți admiratori, artista a impresionat pe toată lumea și continuă să rămână în lumina reflectoarelor.

Daniela Vlădescu are acum 63 de ani, este o soprană renumită și, la fel de renumită este și povestea de dragoste dintre ea și fiul fostului dictator. A fost numită numită director general al Teatrului Național de Operă și Balet „Oleg Danovski” din Constanța, iar palmaresul artistei nu se oprește aici: este cântăreață de operă și operetă, interpretă de multiple genuri muzicale (precum muzică jazz, vocal simfonică, romanțe, muzică ușoară și altele) și ocazional actriță.

Cu toate acestea, nu a uitat de trecut, de greutăți și de anii comunismului:

”Eu nu am avut o viață ușoară, am avut viața cea mai grea în perioada acestei relații, după care am tras toate ponoasele ani de zile, încă 5 sau 7… Relația a fost nedreaptă pentru că a fost unilaterală și așa cum unii au vrut s-o prezinte ca o mare iubire reciprocă, nu a fost așa. Dacă nu-ți spune niciodată că te iubește și nu-ți spune niciodată că-i e dor de tine… Iar că să-mi dovedească prin fapte, asta cu certitudine n-a făcut-o, dar măcar să fi spus o dată…

Relația a durat patru ani, de fapt patru ani de tristețe, de singurătate. M-a afectat relația, și apoi m-a afectat și că am fost judecată c-am avut o viață de lux, deși eu n-am profitat cu absolut nimic de această relație, n-am avut nevoie de nimic și probabil că de asta nici n-am fost pedepsită vreodată așa cum au fost altele pedepsite. Eu am fost un om onest și mi-am dat tot sufletul în relația asta”, spunea Daniela Vlădescu într-un interviu pentru revista Tango.

”Am stat patru ani cu el pentru că iubirea nu e ceva pe care să-l poți struni, decât dacă ești un om rațional, pe când eu sunt un om al senzorilor și-al sentimentelor și-al sufletului. N-am crezut niciodată că relația va merge. Și culmea este că în vara anului 1989 m-am decis să rup legătura pentru că am suferit foarte mult, m-am îmbolnăvit iar la gât. L-am rugat să mă lase să-mi reiau cariera și să-mi văd de viață mea și i-am spus la revedere.

Faptul că i-am spus la revedere l-a iritat, pe moment am primit amenințări că voi fi distrusă, a doua seară erau lacrimi la telefon că nu poate fără mine, deși se putea foarte bine fără mine, o simțisem pe pielea mea”, mai povestea artista.

Citește și: Mister rezolvat în 2020: De ce s-au căsătorit soții Ceaușescu?

#News