O călugăriţă a decis să meargă până la palatul pe care ”domnul” Gigi Becali îl are în Bucureşti, pentru a-i cere o donaţie.

Gigi Becali ajută biserica, dar ajută selectiv. Dacă nu e presa prin preajmă, dacă nu se discută despre donații, dacă nu apare la televizor, alături de vreo familie de sinistrați, Gigi nu consideră că pentru nevoiași sau fețe bisericești merită să-și deschidă portofelul.

Călugărița Filoteea a decis să facă puțină lumină și spune o poveste despre talentul cu care Gigi ignoră biserica atunci când nu sunt jurnaliști prin zonă. Femeia a făcut ceea ce fac călugărițele: strânge donații. Aceasta i-a transmis lui Gigi Becali că şi-ar dori o donaţie pentru biserica din Ştefăneşti, însă patronul FCSB a refuzat să o ajute:

”Am fost dezamăgită, mai ales că îmi era şi sete, domnul Becali nu mi-a dat nici un pahar cu apă. Dar nu am rămas supărată, l-am pomenit în rugăciuni şi îl mai pomenenesc pentru că face mult bine”, a spus maica Filoteea pentru ziarulargesul.ro.

Dacă suntem revoltați pe religie, trebuie să știm că maica Filoteea locuiește într-o căsuţă modestă dintr-un cartier din Piteşti şi acum încearcă să strângă bani pentru diferite cauze. Unul dintre aceste cazuri a fost ridicarea unei biserici în Ştefăneşti, în zona Zăvoi. Călugăriţa a încercat să strângă banii necesari pentru finanţarea construcţiei şi a apelat inclusiv la Gigi Becali.

Cu optimismul la ea, călugărița a mers astfel la Bucureşti, unde a căutat palatul pe care Gigi Becali îl deţine în Aleea Alexandru, numărul 1.

Şocul pe care l-a avut o călugăriţă când i-a cerut lui Gigi Becali să facă o donaţie: ”Am rămas dezamăgită, nici apă nu mi-a dat”

Nu a fost singura care a apelat la portofelul lui Gigi Becali, femeia rămânând impresionată de numărul mare de nevoiaşi care îl aşteptau pe afacerist. În cele din urmă a ajuns şi patronul FCSB-ului, dar socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din portofelul lui Becali.

Citește și: Ciucu le zice „ciuciu” directorilor din primărie. Fără mașini de lux

#News