Ciucu le zice „ciuciu” directorilor din primărie. Fără mașini de lux

Ciprian Ciucu, noul primar al Sectorului 6 a declarat că are de gând să reorganizeze primăria, astfel încât „directorimea” să mai meargă și pe jos. În opinia lui Ciucu, primăria Sectorului 6 ar avea, în momentul de față, foarte multe mașini, printre care și multe 4×4, ceea ce generează, în mod automat, costuri pe care noul primar nu este dispus să le acopere, asemenea fostei administrații Mutu. Tot potivit lui Ciucu, banii vor fi folosiți în scopul investițiilor cu adevărat utile sectorului.

Ciprian Ciucu va reduce parcul auto al primăriei Sectorului 6

„V-ați întrebat vreodată câte mașini are o primărie de sector? Nu cred că v-ați întrebat dar sunt sigur că vreți să știți. Vedeți aici situația. Dacă scot poliția locală din schemă, mai mult de jumătate sunt pentru directorime. Foarte multe dustere și alte 4×4 au fost cumpărate în ultimii patru ani. Vom reduce parcul auto, generator de costuri (șoferi, revizii, combustibil, parcări etc) la jumătate.

Să nu vă pară rău, dar am nevoie de bani pentru investiții. Investiții în sector, investiții pentru cetățeni. Gata cu boieria pe bani publici. (Așa am văzut la Oradea…)”, scrie Ciprian Ciucu.

Citește și: Olguța îi fură organizația de sub nas lui Ponta

#News