Viviana Sposub sare în apărarea lui George Burcea

„Nimeni nu merită să fie agresat, indiferent de context”

Viviana Sposub, iubita actorului George Burcea,  sare în apărarea acestuia, după ce a intrat în colimatorul opiniei publice. O remarcă, pe care o regretă, dar răul a fost făcut, l-a pus pe Burcea într-o lumină pe care nimeni nu și-ar dori-o, cu atât mai mult o persoană publică, un părinte de fete.  

 „Încerc să îmi adun gândurile și să expun cât mai clar opinia pe care o am în legătură cu ce se întâmplă de 24 de ore încoace. De dimineață și până acum am fost la filmări, având acces limitat la telefon din cauza formatului emisiunii, așa că reacția mea a întârziat să apară. Având în vedere gravitatea situației, nu mi-aș fi dorit să scriu un mesaj superficial în pauzele de la filmări. George este partenerul și sprijinul meu constant de peste un an de zile, dar îmi doresc să tratez situația aceasta cât de obiectiv pot eu. Mentalitatea expusă în acel LIVE nu mă caracterizează absolut deloc. Acele remarci nu ar trebui folosite în niciun context vreodată”, a scris Viviana Sposub, într-un InstaStory.

Acesta s-a aratăt în același timp deranjată de faptul că partenerul său, care a ținut prima pagină a mondenităților, în urma mariajul cu Andreea Bălan, de care a divorțat recent, fiind o țintă a celor care „împroască” cu ură, în stânga și în dreapta. E altfel, așa îi motivează ieșirea nervoasă a iubitului, în același timp susține că George „militează pentru lupta împotriva violenței domestice”, mai mult, că greșeala acestuia a punerea pe tapet a unei situații care arată „normalizarea bătăilor pentru anumite femei care merită. Nimeni nu merită să fie agresat, indiferent de context! Am fost părtașă la tot procesul lui de vindecare al traumelor din trecut, iar scrirea acestei cărți a constiuit o etapă importantă. Știu toate poveștile lui de viață, mi le-a povestit plângând, și tocmai de aceea am fost surprinsă de afirmațiile făcute de el pe Live”, susține concurenta de la „Bravo, ai stil! Celebrities”, care a adăugat că George nu a avut vreodată un comportament agresiv la adresa sa.

„George nu este un agresor! Cu toatea astea, ceea ce a făcut este greșit din orice unghi ai privi și va trage ponoasele spuselor sale. Dar sunt sigură că asta nu-l va opri din a lupta împotriva violenței domestice”, a concluzionat vedeta.

Citește și: Cartea „violentului” Burcea, retrasă de pe piață