Chris Watts, bărbatul care și-a ucis soția și cele două fetițe, primește tone de scrisori de dragoste în închisoare, de la fane

Femeilor le plac „băieții răi”

Chris Watts, la proces - preluare ATI

Christ Watts a fost găsit vinovat în cazul dispariției întregii sale familii, formată din soție și cele două fiice ale cuplului. La momentul respectiv, cazul a avut parte de mediatizare substanțială, de vreme ce, Chris a fost cel care i-a implorat pe americani să-l ajute să-și găsească familia, la momentul acela dată dispărută (încă). Oamenii au empatizat cu presupusa durere a acestuia, totul ca ulterior să se afle că nu vorbim despre un caz de dispariție, ci despre un caz de crimă în masă. Mai mult decât atât, Christ Watts este cel care le-a ucis pe cei trei membri ai familiei sale.

Chris Watts a fost condamnat pentru uciderea soției și a celor două fiice

Cu toate că bărbatul a fost găsit vinovat pentru triplă crimă – și nu orice fel de crimă, ci a soției și a celor două fiice ale sale, se pare că acest „amănunt” nu a contat pentru zecile de femei care îi scriu acestuia în închisoare, presărând scrisorile cu fel de fel de declarații de dragoste. Ba chiar, una dintre femei i-a trimis lui Watts inclusiv o fotografie în care poate fi văzută în bikini, și nimic mai mult.

  • „Ești, la propriu, în fiecare zi în mintea mea, de când te-am văzut la știri”
  • „Vreau atât de mult să te cunosc că nici măcar nu mai e amuzant”
  • „Aș fi cea mai fericită fată dacă mi-ai răspunde la scrisoare”
  • „În inima mea, tu ești un tip de milioane”

Iată doar câteva dintre mesajele primite de Chris Watts.

Povestea de viață a lui Chris Watts e atât de alambicată încât Netflix a decis, anul trecut, să realizeze inclusiv un documentar cu numele de „American Murder: The Family Next Door” (RO: Crimă americană: Familia de vis-a-vis) cu imagini reale înregistrate de soția acestuia, înainte să moară, cât și cu imagini din arhiva poliției, din timpul anchetei. Documentarul a devenit, într-un timp extrem de scurt, unul dintre cele mai vizionate de pe platforma de streaming.

Citește și: Cum arătau cele mai iubite vedete în copilărie