Nicole Cherry, vacanță de vis! Cum și-a surprins artista fanii

Nicole Cherry a născut acum trei luni.

Nicole Cherry, cunoscuta cântăreață, a decis să plece într-o nouă vacanță de vis. Celebra artistă a devenit mamă pentru prima dată în urmă cu aproximativ trei luni. Ea și-a dedicat tot timpul fiicei sale, fără a se mai relaxa în vacanțe, așa cum obișnuia să facă până a naște.

Viața artistei s-a schimbat complet de când a născut-o pe Anastasia. Nicole Cherry reușește să se împartă între treburi, vacanță și rolul de mămică.

Dacă până acum se plimba doar pe străzile din București, frumoasa cântăreață a decis să își petreacă vacanța în Spania. Aici ea vizitează numeroase locuri frumoase.

Nicole Cherry a fotografiat fiecare moment care i s-a părut interesant. Cântăreața a imortalizat și mâncărurile sofisticate, spre încântarea zecilor de mii de fani ai săi.

Nicole Cherry nu l-a surprins în fotografii nici pe Florin Popa, partenerul ei de viață dar nici pe fiica ei, deși zilnic posta diferite momente petrecute cu ea.

Nicole Cherry a născut acum trei luni. Pe timpul sarcinii ea a făcut toate eforturile pentru a nu lua multe kilograme în greutate, ceea ce se poate vedea și acum la aproape trei după ce a născut. Frumoasa artistă a scăpat foarte repede de kilogramele în plus. Acest lucru i-a permis să poarte o rochie scurtă și sexy cu care a impresionat pe toată lumea.

Viața lui Nicole Cherry s-a schimbat radical în urmă cu trei luni. Alături de iubitul ei, Florin Popa, ea și-a întemeiat o familie. Frumoasa artistă este foarte activă pe rețelele de socializare, fanii putând observa cât de bine și-a intrat în rolul de mamă.

Până acum, îndrăgita cântăreață nu a avut momente dificile cu fiica ei. Orice probleme ar apărea, ea este pregătită să le facă față. Pentru acest lucru, Nicole Cherry s-a documentat destul de mult înainte de a naște.

Nicole Cherry s-a filmat în timp ce își ținea fetița în brațe, acesta fiind un moment mamă-fiică foarte emoționant. Fanii au fost extrem de entuziasmați în momentul în care le-au văzut, astfel că nu au putut să nu lase o reacție și câte o urare frumoasă, spre bucuria cunoscutei artiste.

Citește și: Nicole Cherry, cerută de soție