Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, din nou împreună de dragul copiilor?

Claudia Pătrășcanu are un program zilnic încărcat.

S-au împăcat de dragul copiilor! Claudia Pătrăscanu și Gabi Bădălău s-au despărţit în urmă cu aproape trei ani dar ei sunt încă căsătoriți deoarece divorţul nu s-a pronunţat. Deși timp de aproape trei ani ei au folosit orice prilej pentru a-și aduce reproșuri, acum s-au împăcat.

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au lăsat deoparte certurile, ei având acum o relație bună de dragul copiilor lor.

„Suntem în relații ok, încercăm să păstrăm o relație civilizată pentru copii. Suntem în același stadiu, nedivorțați. Încercăm să păstrăm o relație civilizată, facem tot posibilul. Nu este simplu și ușor după tot ce s-a întâmplat, dar din ambele părți încercăm să fie bine pentru copii”, a declarat Claudia Pătrășcanu.

Claudia Pătrășcanu a dezvăluit că știe cazuri de cupluri care s-au despărțit dar țin legătura de dragul copiilor. Cântăreața a mărturisit că își dorește să aibă o legătura bună cu Gabi Bădălău.

„Există numeroase cupluri divorțate care au rămas în relații civilizate pentru copii, la un moment dat o să se înțeleagă acest lucru. Trebuie să existe maturitate și toleranță din ambele părți”, a spus Claudia Pătrășcanu.

Claudia Pătrăşcanu nu a ezitat să deschidă subiectul unei posibile noi relaţii. Ea s-a decis să îl lase pe Dumnezeu să așeze lucrurile, mai ales pentru că unele lucruri nu țin de ea. Gândirea pozitivă îi poate ajuta pe toți oamenii atunci când vine vorba despre clipele frumoase, este de părere vedeta.

„Vreau să fim sănătoși eu și copiii, așa îmi doresc. În acest moment vreau sănătate și să îl las pe Dumnezeu să hotărască. Degeaba grăbești lucrurile când nu ține de tine neapărat. Aproape zilnic mă întreabă lumea: când?”.

Frumoasa artistă este o mămică dedicată. Ea face toate eforturile pentru ca copiii ei să aibă tot ce le trebuie. Claudia Pătrășcanu locuiește la Constanța, împreună cu cei doi copii. Vedeta este mereu în preajma copiilor săi, ei fiind cele mai importante persoane din viața acesteia. Claudia Pătrășcanu are un program zilnic încărcat. Vedeta se trezește în fiecare zi de dimineață pentru a se pregăti și a duce copiii la școală. Apoi artista gătește, se ocupă de treburile casnice și face cumpărături.

Milionarul Gabi Bădălău face naveta de la București la Constanța pentru a petrece timpul cu cei doi băieți ai săi, pe care îi răsfață cu plimbări la mall sau la locurile de distracții cele mai exclusiviste.

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au mari discuții și pe tema creșterii și a custodiei celor doi copii ai lor. Ei au doi băieți, Gabriel și Nicholas, cărora le-au făcut toate poftele.

Cei doi se luptă în continuare în instanță în procesul lor de divorț, primul meci fiind câştigat de afaceristul din Giurgiu. Artista a afirmat, pentru Viva, că cel cu care se află în plin proces de divorț se „transformă” când se află în instanță, moment în care „nu mai ține cont de absolut nimic, nici măcar de copii”, chiar dacă pozează într-un părinte care dorește binele copiilor săi.

Gabi Bădălău s-a adresat instanței, solicitând dreptul de a pleca cu copiii în vacanțe în străinătate. El nu obținuse acceptul Claudiei, cu care este în proces de divorț de peste doi ani. Artista a câștigat înfățișările, de fiecare dată Gabi Bădălău făcând apel. Procesul a fost mutat la Constanța, iar la ultimul termen magistrații i-au dat câștig de cauză mamei.

Citește și: Telenovela Claudia Pătrășcanu – Gabi Bădălău: „Dacă a promis altceva altei femei, să-mi dea divorțul”