Dalida din „Las Fierbinți” a ajuns de nerecunoscut

Ecaterina Ladin și soțul ei s-au căsătorit pe 6 iunie 2015.

Ecaterina Ladin, Dalida din „Las Fierbinți” (39 de ani), arată mai bine ca oricând. Actrița a înflorit de când a devenit mămică pentru a doua oară. Ecaterina Ladin a venit să-şi susţină colegii la Premiile Gopo. În urmă cu un an, în apropierea zilei sale de naștere din februarie, actriţa din „Las Fierbinți” dădea naştere celui de-al doilea copil, Petre, care a venit pe lume cu două săptămâni mai devreme decât era aşteptat.

Actrița a revenit la filmările pentru serialul „Las Fierbinți”, dar și la alte proiecte pe care le are în teatru

„Mai am un copil! De aia sunt așa. Mă ține în priză și nedormită. Am remarcat că, atunci când nu dorm, funcționez cel mai bine. Nu știu dacă am slăbit sau cât am slăbit, dar eu mă simt bine. Și asta pentru că am activitate. Tocmai am încheiat vacanța. Deci, începem filmările pentru Las Fierbinți! Ne vom aduna în câteva zile pe platourile de filmare pentru sezonul 21 al serialului de la Pro TV. În plus, am și o piesă nouă, la care lucrez acum. Sper să se deschidă sezonul și la Mamma Mia și să reluăm spectacolele”, a declarat actriţa.

Ecaterina Ladin a născut cu două săptămâni înainte de termen. Acest lucru a speriat-o deoarece nu se pregătise psihic pentru o naştere naturală.

„El trebuie să se nască astăzi, s-a născut un pic mai devreme. Cred că a vrut să fie vărsător, nu pești. A vrut să fie mai devreme, asta este. Eu m-am speriat că a fost o naștere spontană, eu am vrut să năac natural. Toate lucrurile au decurs foarte bine, foarte ușor”, a declarat actrița din Las Fierbinți.

Ecaterina Ladin și soțul ei s-au căsătorit pe 6 iunie 2015 și mai au un fiu, Marcu. Laurențiu Ladin este un om de afaceri originar din Republica Moldova.

„Relația noastră începe… El era în gașcă de basarabeni a noastră, l-am cunoscut acolo, i-am fost angajată o vară, fiindcă el a avut niște afaceri la mare și am fost angajată cumva. Eu nu aveam ce să fac în perioada aia și i-am cerut ajutorul, mai ales că știam și contabilitate.

Am lucrat la el și de acolo el m-a descoperit pe mine. Eu nu mi-am permis să mă gândesc mai sus de atât, pentru că el era șeful meu și îl vedeam exact că domnul Laurențiu. S-a terminat această colaborare și am început să filmez pentru «Las Fierbinți». Într-o zi m-a sunat să mergem la film. M-am mirat așa, dar am zis să merg. După a urmat 1 martie și atunci a fost că și cum întâlnirea noastră de cuplu”, a povestit actrița.

Oana Pellea, despre actrița care a fost hărțuită sexual: ”Viorica Vodă trebuie să dea nume, chiar dacă ar face-o după 20 de ani”