Există personaje care nu încetează să mă uimească, iar Becali este unul dintre ele.

Mă uimește siguranța cu care face afirmații. Cu care decide, clar și răspicat, că Arafat face mișmașuri. Și, dacă ne luăm după el, distrugem țara.

Îl și vizualizez pe Arafat cum distruge el, pas cu pas, și economie, și învățământ, și administrație, ba chiar se apucă să erodeze, încet, dar sigur, și lanțul muntos. Schimbă albiile râurilor, în unele locuri dă cu secetă, în altele bagă un potop, ce mai! Seamănă vânt, și culege furtună, în cel mai meteorologic sens cu putință.

Salvarea? E una singură în fața nemilosului Arafat: să jucăm fotbal!

Da, dragi prieteni, ce n-au reușit OMS, virusologi și armate de medici, a reușit Becali: fotbalul jucat non-stop e soluția!

”Dacă te iei după Arafat, distrugi ţara! Mă iau după el? Tot ce face e ilegal şi neconstituţional. Dacă ne luăm după el, ajungem la balamuc. Lasă, mă, că nu stăm după ei, noi mergem să jucam meciuri. Stau sute de mii de oameni la plajă.

Vii tu acum şi zici că pentru 4 asimptomatici trebuie să stea ceilalţi 25 în carantină… N-au cum să-şi facă imagine şi vor să arate cu asta, ştii? Nu se poate aşa ceva! Noi jucăm fotbal, ne luăm după ei? Nu vezi că fac totul ilegal, neconstitutional? Stăm dupa ei? Ne vedem de treaba noastră.

Nici nu ştiu pe ce lume trăiesc, n-au niciun fel de regulă, nimic. La noi oamenii n-au inteligenţă. Sunt 4 jucători, se tratează, ceilalţi joacă fotbal. Lumea nu mai are nicio logică, nici nu pot să comentez”, a răbufnit Becali într-o intervenție la Pro TV.

Ca să nu ajungi la balamuc, în timp ce unii stau cu sutele de mii pe plajă, iar alții comit ilegalități care mai de care mai anticonstituționale, să jucăm fotbal!

Ce treabă are virusul cu fotbaliștii? Ce dacă sunt câțiva asimptomatici, acolo, printre ei? Să alergăm! Să transpirăm unii pe alții, mai alunecăm unul pe piciorul celuilalt, ne mai îmbulzim sportiv și prietenește, Covid-ul se teme! Prin puterea balonului rotund, asimptomaticii nu mai îmbolnăvesc pe alții, virusul dispare, țara e salvată!

Până la urmă, are și Becali dreptate (măcar într-un singur punct de vedere): ”Lumea nu mai are nici o logică, nici nu pot să comentez!”

Citește și: Facenews: Bacalbașa are întrebări și dileme existențiale

#News