Ludovic Orban

În contextul noii moțiuni de cenzură, premierul Ludovic Orban, cel direct vizat de această moțiune inițiată de PSD, a declarat că are de gând să negocieze cu toate partidele politice, astfel încât aceasta să nu ajungă să-și îndeplinească misiunea. În viziunea premierului Orban, guvernul pe care îl conduce prezintă încredere, mai ales atunci când se discută despre relația cu partenerii externi.

Ludovic Orban, despre PSD: „Vor să pună mâna pe putere și să fure la alegerile parlamentare”

Potrivit premierului Orban, social democrații își doresc să fure alegerile parlamentare, însă se simte încrezător că „românii nu-și mai doresc parlamentari născuți din pixul lui Dragnea”.

„Vom discutat cu toți. Am încredere ca atunci când a fost moțiunea la adresa Guvernului Dăncilă și când a fost învestit guvernul. Pentru partenerii externi, acest guvern asigură credibilitate. Faptul că mediul de afaceri de la novel internațional privește cu încredere România se datorează acestui guvern. Vor să pună mâna pe putere și să fure la alegerile parlamentare. Românii nu mai doresc parlamentarii născuți din  pixul lui Dragnea și alți parlamentari care au făcut praf România”, a declarat Orban.

Citește și: PSD face publice frânturi din textul moțiunii

Cât despre textul moțiunii de cenzură, o parte din acesta vorbește despre: „Chermezele PNL în vremea pandemiei. Reprezentanții Guvernului și-au pierdut iremediabil credibilitatea în modul în care au gestionat pandemia. Au spus pe gură că virusul e deosebit de grav, dar s-au purtat ca și cum virusul n-ar fi existat, petrecând fără mască și fără distanțare în clădirea guvernului sau dând petreceri în restaurante cu zeci de invitați și interlopi. Au încălcat toate regulile pe care le-au impus cetățenilor”, se arată în textul moțiunii de cenzură.

#News