foto: Barikada.ro

Necazurile lui Codrin Ștefănescu nu se mai termină

Atunci când vorbim despre locotenentul lui Liviu Dragnea, Codrin Ștefănescu, nu e loc nici de milă și nici de înțelegere. Tocmai din acest motiv, atunci când am văzut fotografia din cover într-un articol scris de către cei de la Barikada.ro, am râs zgomotos. Dacă e să-l întrebi pe el, pe Codrin, neagă cu vehemență c-ar fi făcut vreodată o astfel de fotografie, totul fiind un truc ordinar menit să-i discrediteze imaginea. Așa o fi!

Însă:

Dacă e să mă întrebi pe mine, imaginea lui e stricată de mult, iar singurul vinovat pentru acest lucru e chiar el. O fotografie cu niște bani lipiți de organism e fix în praf în ochi pe lângă ce-a reușit Codrin Ștefănescu de unul singur, ba pe la Caraș-Severin, ba pe vremea când îl pupăcea pe Dragnea peste tot.

“Sunt convins de nevinovăţia colegilor mei, este o organizaţie puternică, care a obţinut foarte multe voturi, şi la alegerile europarlamentare şi prezidenţiale (…) şi am încredere că vor fi uniţi şi această anchetă va scoate la iveală adevărul şi că delaţiunile şi plângerile care s-au făcut nu au un temei rezonabil real”, a declarat Codrin Ştefănescu.

Adevărul despre chelia lui Codrin

Unor bărbați le stă bine cu chelie, chelie pe care o poartă cu mândrie și cu eleganță. Nu e cazul lui Codrin Ștefănescu, însă. Lui poți să-i pui plete, poți să-i faci codițe, poate chiar și-o creastă de punkist, că tot aia e! Tot Codrinul lui Dragnea rămâne. De altfel, dacă stau să-mi pun imaginația la treabă, pot chiar să-mi dau seama cam cum l-a părăsit pe acesta podoaba capilară.

Haideți să ni-l închipuim pe Dragnea pe un jilț împărătesc. Codrin, băiat de treabă, stă în dreapta sa pe jos, gata să execute orice ordin îi dă mai-marele. Plictisit nevoie-mare de proteste și-alte prostii #rezist, Dragnea își ocupă timpul jucându-se cu degetele în părul lui Ștefănescu. Pe zi ce trece părul lui se rărește văzând cu ochii.

Citește și: Anchetă pentru Codrin și cei 16 care-au speriat Caraș-Severinul

#News