Brigitte Pastramă, măștile de lux și perchezițiile matinale

Brigitte și soțul său sunt cercetați într-un dosar ce vizează vânzarea de produse contrafăcute

Brigitte Pastramă, fosta soție a lui  Ilie Năstase, este vizată în dosarul poliţiştilor de la Investigarea Criminalităţii Economice, după ce ar fi vândut, prin intermediul unui site, dar şi pe o platformă cunoscută de comerţ, măşti de protecţie contrafăcute, reprezentând anumite branduri de lux, relatează Click.

În acelaşi dosar este suspectat şi Florin Pastramă. Ambii au fost ridicaţi de acasă de poliţişti şi conduşi la audieri.

„Astăzi, 22.07.2021, poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice Sector 2, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, a pus în executare un mandat de percheziţie domiciliară pe raza judeţului Ilfov, emis de Judecătoria Sectorului 2 Bucureşti, într-un dosar în care sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrafacerea unei mărci şi punerea în circulaţie de produse contrafăcute”, au transmis reprezentanții Poliției, citați de Agerpres.

Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2.

În decembrie 2020, Brigitte Pastramă își făcea reclamă pe rețelele de socializare la măști de protecție „Măști textile cu brand – 70 lei, măști de gura pentru restaurante si saloane – 21 lei”, potrivit Click.

Pe site-ul www.mastidefirma.ro, Brigitte și soțul ei, Florin Pastramă, au devenit și ei modele pentru propriile măști. Dar nu orice fel de măști, ci unele de „lux”, inscripționate cu mărcile celebre Gucci sau Louis Vuitton. 

Necazurile par să se țină scai de fosta soție a lui Ilie Năstase, care s-a mai confruntat cu probleme cu oamenii legii. Bruneta a moștenit o avere considerabilă de pe urma răposatului său soț, Octavian Sfăt, însă a ajuns după gratii, fiind acuzată de complicitate la tâlhărie și lipsire de libertate a unui afacerist din Austria.

Citește și: Brigitte Pastramă, făcută de râs de o angajată! O fotografie deocheată a ajuns publică