Brigitte Pastramă, făcută de râs de o angajată! O fotografie deocheată a ajuns publică

Angajații restaurantului nu par s-o îndrăgească foarte mult pe Brigitte Pastramă! Demisii pe bandă rulantă! „Nimeni nu e de neînlocuit”, a comentat aceasta

Captură video PRO TV

Brigitte Pastramă trece, din nou, prin clipe neplăcute. După ce, în urmă cu câteva săptămâni, vedeta se confrunta cu un scandal în restaurantul său, ce îi implica și pe câțiva interlopi nemulțumiți de servire și de nota de plată, acum aflăm că nici relația femeii cu proprii angajați nu este una dintre cele mai bune.

Auzind că una dintre fotografiile sale intime a ajuns „ciuca bătăii de joc”, în rândul angajaților săi, Brigitte Pastramă s-a supărat foarte tare și i-a dat angajatei cu pricina un telefon, sperând să afle de ce femeia a făcut așa ceva. În loc să afle de ce, Brigitte a ajuns să se enerveze și mai mult, izbucnind în plâns. „Cu ce ți-am greșit eu ție, și de ce ai dat tu poze cu mine în lenjerie de corp și ai zis că sunt pocăite, ai dat poze în lenjerie de corp de pe telefonul meu. I-ai dat poză și i-ai spus uite pocăita, cu ce ți-am greșit eu în lumea asta de râzi de mine. Tu i-ai dat o poză (…) Această angajată râdea de mine, când am tras-o la răspundere uitați răspunsul pe care mi l-a dat”, a spus Brigitte Pastramă, la Antena Stars, citată de Cancan.ro.

Brigitte Pastramă, părăsită de angajați „fără respect”

În plus, pare-se că Brigitte i-a supărat destul de mult pe angajați, întrucât aceștia pleacă pe bandă rulantă din restaurantul ei, lăsând-o pe femeie să se descurce singură și să suplinească toate joburile rămase fără prestator. „Sunt foarte supărată pentru că oamenii n-au respect, nu-i interesează că tu ai propriile tale probleme, că de ce nu îi asculți, m-am săturat. Nimeni nu este de neînlocuit”, ar mai fi spus aceasta, conform sursei citate anterior.

Citește și: Transformarea lui Culiță Sterp. Cât a slăbit la Survivor?