Șofer băut și drogat și cu permisul anulat, prins de polițiștii din Suceava

El a intrat cu mașina într-un gard

Un şofer care avea o alcoolemie de 0.87 mg./l pur alcool în aerul expirat, fiind testat pozitiv la consumul de metamfetamină şi cu permisul de conducere anulat, a fost prins de poliţiştii suceveni după ce a intrat cu maşina într-un gard. Dus la spital, el a refuzat să îi fie recoltate probe de sânge pentru a fi stabilită prezenţa în corp a substanţei psihoactive, potrivit g4media.ro.

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Suceava a anunţat că poliţiştii Biroului Rutier din cadrul Poliţiei municipiului Suceava au fost direcţionaţi, sâmbătă seara, de către ofiţerul de serviciu pe strada Mircea Şeptilici, unde un autoturism bloca o bandă de circulaţie.

„La faţa locului a fost identificat autoturismul care prezenta avarii în partea din faţă, ca urmare a intrării în coliziune cu gardul unui imobil. Conducătorul autoturismului nu se afla la faţa locului. Au fost constituite în regim de urgenţă mai multe echipe de cercetare şi în jurul orelor 20.45 a fost identificat un bărbat de 25 ani din municipiul Suceava, care a recunoscut faptul că el a condus autoturismul respectiv, fiind singur în autoturism”, a transmis IPJ Suceava.

El a fost testat cu aparatul etilometru şi a a rezultat o valoare de 0.87 mg./l pur alcool în aerul expirat.

După verificarea în bazele de date ale Poliţiei Române, poliţiştii au stabilit faptul că şoferul are permisul de conducere anulat. Acesta a fost condus la Spitalul Judeţean Suceava, Secţia UPU, unde, în prezenţa medicului de gardă i-a fost recoltată o probă biologică de sânge, acesta refuzând-o ulterior pe cea de-a doua.

„De asemenea, la sediul Poliţiei Municipiului Suceava, acesta a fost testat cu aparatul Drug Test Drugger 5000 şi a rezultat pozitiv la consumul de metamfetamină, însă şoferul a refuzat recoltării de probe biologice în vederea stabilirii prezenţei în corp de substanţe psihoactive”, a precizat sursa citată. Doi interlopi români, condamnaţi definitiv