Colorat, prietenos și ducând spre nicăieri, avionul Hello Kitty reprezintă alternativa la o călătorie. De fapt, călătoria chiar există, doar că este vorba de un singur drum, dus-întors.

În ciuda aspectului drăgălaș, inspirat de personajul fictiv produs de compania japoneză Sanrio, avionul nu primește la bord doar copii. Dacă ai spirit de aventură, nu te temi de zbor, ai ceva economii și nu te deranjează să ajungi de unde ai plecat, Hello Kitty te primește la bord.

Vrem să călătorim și anul 2020 reprezintă un impediment. Sunt prea multe restricții, riscul este destul de mare și sfaturile pe care le auzim încep mereu cu: ”Stați acasă”.

EVA Air, unul dintre cei mai mari transportatori din Taiwan, oferă o călătorie specială pe 8 august, scrie CNN.

Mulți au decis să anuleze un zbor, o călătorie cu trenul sau, de ce nu, un city break cu mașina personală.

Și totuși: Taiwan a decis că alternativa există. Statul se gândește la psihicul populației, la nevoile populației și la dorința oamenilor de a călători. Chit că vorbim de o călătorie spre…nicăieri.

Cu alte cuvine, pleci de pe un aeroport și te întorci pe același aeroport. Ce câștigi? Trei ore de distracție. Dacă ai norocul unui cer senin, poți vedea mai multe atracții din Taiwan, inclusiv Insula Guishan și coasta pitorească Huadong, precum și alte insule din apropiere.

La toate acestea se adaugă un meniu interesant, în caz că apropierea de nori îți face foame. Principalele feluri sunt pregătite de bucătarul Motokazu Nakamura, cu trei stele Michelin.

”Piața de turism a fost suspendată de mai bine de jumătate de an. Strigătele cetățenilor pentru călătorii în străinătate sunt din ce în ce mai puternice. Pentru a satisface dorințele călătorilor, EVA Air a decis să introducă o experiență de călătorie alternativă pe 8 august, de Ziua Tatălui.”

Prețul nu este mic, dar nici nu poate fi considerat o gaură colosală în buget. Un bilet la clasă economică va costa 180 de dolari. Pentru clasa business pasagerii vor plăti 34 de dolari în plus.

Dacă merită? Eu zic că da. Plătim în bancnote ca să nu plătim în plictiseală.

Citește și: Vacanță 2020: românii mint pentru un test gratuit

#News

Foto