Mirela Vaida l-a bătut pe Cabral! Cum a reușit?

Prezentatoarea de la „Acces Direct” pare a fi de neoprit!

Foto: Facebook

Mirela Vaida l-a bătut pe Cabral… la audiențe! Nu, nu vorbim despre o bătaie la propriu între prezentatoarea „Acces Direct” și prezentatorul emisiunii „Ce spune românii”, ci despre una… psihologică, bazată pe gusturile românilor, în materie de emisiuni de televiziune. În mare, vorbim despre ușurința cu care poate fi manipulat telespectatorul.

Mirela Vaida are rețeta succesului: scandalul și controversa

„Ce spun românii”? Românii spun că, dacă ar avea de ales într-o emisiune care le pune creierul la contribuție și una care le hrănește pofta de bârfă și scandal, ar alege varianta a două. Și cum Mirela Vaida „vinde” exact ce trebuie, adică scandal și controversă, nu e de mirare că, în intervalul orar la care este difuzată emisiunea „Acces Direct”, Mirela Vaida câștigă pe toate fronturile.

Potrivit WowBiz, emisiunea de la Antena 1 continuă să „rupă” audiența, fiind cu mult înaintea posturilor concurente, PRO TV sau Kanal D.

Reamintim că, în urmă cu câteva luni, prezentatoarea făcea prima pagină a ziarelor, după ce era atacată în direct, pe platoul de filmare, de o femeie dezbrăcată. Suspecta a aruncat cu un bolovan în prezentatoarea de televiziune. Ce a urmat? Scandal, plânsete și necaz. Toate acestea i-au motivat pe români să nu-și ia ochii de la emisiunea prezentată de Mirela Vaida. Nu de alta, însă nu se știe cum, la un moment dat, un alt individ sau individă, ar putea să apară cu un cuțit sau, de ce nu, cu un pistol?

La momentul respectiv, Vaida a fost acuzată că ar fi regizat scena, de dragul audienței. Întrebată, prezentatoarea a negat implicarea acesteia, susținând că întâmplarea este cât se poate de reală.

Citește și: Anamaria Prodan lasă „nebunia” din România pentru liniștea din Dubai